Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Arrivabene αυτή την φορά δεν τα έβαλε με άνθρωπο ή ομάδα, αλλά με τα «ηλίθια μπουλόνια»...

Ο Arrivabene αυτή την φορά δεν τα έβαλε με άνθρωπο ή ομάδα, αλλά με τα «ηλίθια μπουλόνια»...

Σε ποιους τα χώνει πάλι ο Arrivabene;

2.780 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2015)

Συνεχίζει το ρεσιτάλ οξυθυμίας ο ιδιόρρυθμος Maurizio Arrivabene, καθώς η Ferrari ουσιαστικά κατέστρεψε τον αγώνα του Sebastian Vettel.

Ένα καταστροφικό pit stop ήταν η αιτία για να μείνει ο Γερμανός οδηγός της «Σκουντερία» πίσω από τον Felipe Massa και το γεγονός αυτό έβγαλε από τα ρούχα του εκ νέου τον ισχυρό άντρα της Ferrari. 
Το επίμαχο pit stop κράτησε 13 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ο Vettel δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Βραζιλιάνο της Williams, με αποτέλεσμα να χάσει το βάθρο.
Κι όμως ο Arrivabene αυτή την φορά δεν τα έβαλε με άνθρωπο ή ομάδα, αλλά με τα «ηλίθια μπουλόνια», τα οποία έχουν σχεδιαστεί λάθος και έχουν προκαλέσει και στο παρελθόν καθυστερήσεις σε pit stops.
«Πρέπει να πω ότι ο Sebastian έκανε έναν σπουδαίο αγώνα, αλλά και ότι η Mercedes είναι ακόμα δυνατή. Αλλά, τΆ ακυρώσαμε όλα ακόμα μία φορά για ένα ηλίθιο κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε. Ήταν ένα πρόβλημα με το μπουλόνι. Έχει ξανασυμβεί, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι η τελευταία φορά. Δεν ήταν πρόβλημα των μηχανικών. Είναι δικό μας πρόβλημα και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το διορθώσουμε».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
EURONCAP MAXUS