Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της στο Οχάιο τόσο για την ίδια όσο και για εταιρείες που προμηθεύει με κινητήρες.

Η Honda χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της στο Οχάιο τόσο για την ίδια όσο και για εταιρείες που προμηθεύει με κινητήρες.

Σήραγγα δοκιμών 300 χλμ/ώρα

2.760 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2017)

Με μία τεράστια επένδυση η Honda θα αναβαθμίσει την αεροδυναμική της σήραγγα στο Οχάιο ώστε να είναι σε θέση να επιταχύνει τον αέρα μέχρι και τα 309 χλμ./ώρα.

Η Honda θέλει να εξασφαλίσει ότι τα μελλοντικά της οχήματα, τόσο τα δρόμου όσο και τα πίστας θα έχουν τη δυνατότητα να “σκίζουν” τον αέρα αποδοτικά ανακοινώνοντας μια επένδυση $124 εκατ. για νέα αεροδυναμική σήραγγα στο κέντρο ερευνών σχετικά με τις μεταφορές που διατηρεί στο ανατολικό Liberty του Οχάιο. Η κατασκευή των εγκαταστάσεων θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

,
Η νέα αεροδυναμική σήραγγα θα έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τον αέρα μέχρι και τα 309 χλμ./ώρα. Μέσα θα υπάρχουν μικρόφωνα και κάμερες που θα επιτρέπουν την πραγματοποίηση σχεδιαστικών βελτιώσεων για τη μείωση του θορύβου του ανέμου. Θα υπάρχει επίσης και σύστημα που θα επιτρέπει να δοκιμάζονται τα οχήματα δρόμου με διαφορετικό τρόπο από τα αγωνιστικά. Θα υπάρχουν και τέσσερα ξεχωριστά τμήματα στα οποία θα μπορούν να αξιολογήσουν τα αυτοκίνητά τους οι πελάτες που προμηθεύονται κινητήρες από τη Honda.
“Η σήραγγα αυτή θα είναι αναπόσπαστο μέρος της έρευνας και ανάπτυξης στους τομείς της αεροδυναμικής και της αερακουστικής η οποία ξεκινάει από τις προσομοιώσεις σε υπολογιστή, συνεχίζει με τις δοκιμές υπό κλίμακα και καταλήγει στις δοκιμές σε πλήρη κλίμακα γι να προχωρήσουν μετά τα προϊόντα στην παραγωγή και να είμαστε σίγουροι για την απόδοσή τους. “ Δήλωσε ο πρόεδρος του Αμερικάνικου κομματιού του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης σε ανακοίνωσή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
OPEL