Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Skoda Kodiaq: Το πιο ευρύχωρο SUV της κατηγορίας στο AutoΤρίτη Test Center

 Σχολιάστε 
5.170 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
Συνδυαστικά οι μετρήσεις εσωτερικών χώρων και πορτ-μπαγκάζ αναδεικνύουν το Skoda Kodiaq ως το πιο ευρύχωρο μεσαίο SUV ανάμεσα σε 34 μοντέλα που έχει δοκιμάσει το AutoΤρίτη Test Center.
4 Φωτογραφίες »

Συνδυαστικά οι μετρήσεις εσωτερικών χώρων και πορτ-μπαγκάζ αναδεικνύουν το Skoda Kodiaq ως το πιο ευρύχωρο μεσαίο SUV ανάμεσα σε 34 μοντέλα που έχει δοκιμάσει το AutoΤρίτη Test Center.

- Έχει το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ στην κατηγορία (910 λτ.), χωράει μέχρι 10 βαλίτσες
- Είναι 1ο στο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, χωρά επιβάτη ύψους 1,95 μ.
- Βγαίνει σε 2λιτρο diesel κινητήρα, πηγαινοέρχεσαι Θεσσαλονίκη & έχεις κάβα 300 χλμ.
- Με το πρόγραμμα Skoda Now - Pay Later πληρώνεις την 1η δόση το 2025

Έχει το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ στην κατηγορία (910 λτ.), χωράει μέχρι 10 βαλίτσες

Η δεύτερη γενιά του Skoda Kodiaq, του μεσαίου SUV με το όνομα... μεγάλης αρκούδας, έρχεται με μία σειρά από αλλαγές και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του, βέβαια, βρίσκονται οι έννοιες της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας (προαιρετικά 7-θέσιο με 770 ευρώ), με highlight τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του. Η Skoda ανακοινώνει χώρο αποσκευών στα 910 λίτρα (5-θέσια διάταξη), που σημαίνει ότι στο πορτ-μπαγκάζ του Kodiaq μπορείς να βάλεις ακόμη και 10 βαλίτσες!

Είναι 1ο στο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, χωρά επιβάτη ύψους 1,95 μ.

Η έτερη πρωτιά του Skoda Kodiaq εντοπίζεται στο διαθέσιμο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών του. Με «αέρα» στα 25 εκ. μέχρι να ακουμπήσεις στο μπροστά κάθισμα είναι το καλύτερο μεσαίο SUV στην συγκεκριμένη μέτρηση. Επίσης, σε συνδυασμό με τον μπόλικο «αέρα» για το κεφάλι (10 εκ.), μπορεί να βολέψει ακόμη και έναν υψηλόσωμο άνθρωπο 1,95 μ.. Συνδυαστικά, λοιπόν, οι μετρήσεις εσωτερικών χώρων και πορτ-μπαγκάζ αναδεικνύουν το Skoda Kodiaq ως το πιο ευρύχωρο μεσαίο SUV ανάμεσα σε 34 μοντέλα που έχει δοκιμάσει το AutoΤρίτη Test Center.

Βγαίνει σε 2λιτρο diesel κινητήρα, πηγαινοέρχεσαι Θεσσαλονίκη & έχεις κάβα 300 χλμ.

Στη διάθεση του AutoΤρίτη μέχρι στιγμής έχει βρεθεί το 2λιτρο diesel Skoda Kodiaq των 150 ίππων, σύνολο που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG (για 1η φορά βγαίνει σε mild hybrid και Plug-in). Για το πετρελαιοκίνητο Skoda Kodiaq πρέπει να σταθούμε στην κορυφαία κατανάλωσή του στο ταξίδι. Σύμφωνα με τα όργανα μετρήσεων «καίει» 4,1 λίτρα/100 χλμ., που σημαίνει ότι έχει αυτονομία στο ταξίδι στα 1.341 χλμ. (ρεζερβουάρ 55 λίτρων). Δηλαδή πηγαινοέρχεσαι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και έχεις κρατήσει καύσιμο για άλλα 300 χλμ.!

Με το πρόγραμμα Skoda Now - Pay Later πληρώνεις την 1η δόση το 2025

Η εισαγωγική, ήπια υβριδική έκδοση του Skoda Kodiaq ξεκινά από τα 38.300 ευρώ, στην υπερπλούσια «βασική» Selection (13άρα οθόνη, θερμαινόμενα καθίσματα κ.ά.). Για όποιον το επιθυμεί, υπάρχει χρηματοδοτικό πρόγραμμα Skoda Now - Pay Later, με το οποίο πληρώνεις την 1η δόση το 2025. Ειδικά για το ήπια υβριδικό Skoda Kodiaq των 150 ίππων (DSG7) προβλέπονται:

  • Προκαταβολή 28,64% (10.969,12 ευρώ)
  • Επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 7,11%) για 36 μήνες
  • Δόση 259 ευρώ/μήνα πλην τελευταίας 24.342 ευρώ (περιλαμβάνονται άτοκα έξοδα διαχείρισης υπέρ τρίτων και προστασία δανείου Α)

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Οι αναλυτικές μετρήσεις του Skoda Kodiaq σύμφωνα με το AutoΤρίτη Test Center
Σελίδα 3Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Skoda Kodiaq
Mercedes
NISSAN