Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τροχαίο Κρήτη: Σκότωσε 2 νέα παιδιά & 6 χρόνια μετά απλώς θα πληρώσει 25 χιλιάρικα…
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τροχαίο Κρήτη: Σκότωσε 2 νέα παιδιά & 6 χρόνια μετά απλώς θα πληρώσει 25 χιλιάρικα…

Σκότωσε 2 νέα παιδιά & 6 χρόνια μετά απλώς θα πληρώσει 25 χιλιάρικα…

9.867 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2023)

Ένα τραγικό τροχαίο χωρίς πραγματική τιμωρία συνέβη πριν 6 χρόνια στην Κρήτη. Σήμερα, 6 χρόνια μετά η τιμωρία του θύτη φαντάζει... χάδι και μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Τι πρέπει να γίνει για να έχουμε πραγματικές ποινές που θα λειτουργούν αποτρεπτικά για τους δράστες;

Τελικά, «Πόσο αξίζουν οι ζωές μας αδερφούλη;»

Η υπόθεση με το σοβαρό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή δύο νέων παιδιών το 2017 στα Χανιά, έκλεισε μετά από 6 χρόνια, τουλάχιστον στο νομικό της σκέλος, με την απόφαση όμως να προκαλεί απορία αλλά και… θυμό.

Στις 17 Αυγούστου του 2017, ένα ασημί Renault Megane που κινούταν με ταχύτητα 3πλάσια του ορίου ταχύτητας παρέσυρε δύο νέα παιδιά και το σκυλάκι τους και λίγα μέτρα μετά καρφώθηκε σε σταματημένη μηχανή. Σύμφωνα με τον 20χρονο τότε οδηγό του οχήματος, που δεν βρέθηκε αλκοόλ ή άλλες ουσίες στο σώμα του, «δεν τους είδε».

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6.30 το πρωί στον δρόμο μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης, λίγο έξω από τα Χανιά. Τα δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 και 20 χρόνων έκαναν βόλτα με το σκύλο τους και από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκαν δεκάδες μέτρα μακριά, χάνοντας τη ζωή τους τόσο άδικα, ενώ δεν επέζησε ούτε το σκυλάκι τους. Εδώ να αναφέρουμε ότι ενώ το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι 40 χλμ./ώρα, το μοιραίο όχημα κινούταν με περίπου 125 χλμ./ώρα.


Το σημείο της σύγκρουσης.

Το σημείο της σύγκρουσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL