Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To μοντέλο αυτό είχε χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Enzo Ferrari ως ένα από πιο όμορφα αυτοκίνητα που είχαν φτιαχτεί ποτέ.

To μοντέλο αυτό είχε χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Enzo Ferrari ως ένα από πιο όμορφα αυτοκίνητα που είχαν φτιαχτεί ποτέ.

Ο εσωτερικός διάκοσμος δεν θυμίζει σε τίποτα την πολυτέλεια της Jaguar.

Στο οδόμετρο της έχει περίπου 97.000 χλμ.

48.000 ευρώ για σκουριασμένη E-Type

2.933 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2018)

Aυτή εδώ η σκουριασμένη Jaguar E-Type κατασκευής του 1965 έπιασε σε δημοπρασία τις 48.000 ευρώ. Μήπως είναι λίγο υπερβολικό το ποσό;

Τα 45.000 ευρώ είναι αρκετά χρήματα για να επιλέξεις ένα νέο μοντέλο Jaguar όπως η XE, η F-Pace και η E-Pace ή αν είσαι τόσο φίλος της ιστορίας της βρετανικής μάρκας να αγοράσεις ένα από τα θρυλικότερα μοντέλα της μάρκας, όπως έκανε ένας άνδρας λίγες μέρες πριν με την Ε-Τype.

To μοντέλο αυτό είχε χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Enzo Ferrari ως ένα από πιο όμορφα αυτοκίνητα που είχαν φτιαχτεί ποτέ. Κατά καιρούς βγαίνουν σε δημοπρασία E-Type σε καλή κατάσταση και φτάνουν σε τιμή έως και τις 70.000 ευρώ ενώ έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και E-Type που έχουν δημοπρατηθεί ακόμα και για 170.000 ευρώ.
 
Έχοντας αυτά τα πόσα στο πίσω μέρος του μυαλού, θα έλεγε κανείς ότι τα 48.000 ευρώ που ζητούνται για αυτήν εδώ την Ε-Τype κατασκευής 1965 είναι λίγα, ωστόσο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η κατάσταση του αυτοκινήτου δεν είναι καλή. Το αμάξωμα της είναι αρκετά σκουριασμένο ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος δεν θυμίζει σε τίποτα την πολυτέλεια της Jaguar.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο οδόμετρο της έχει περίπου 97.000 χλμ. και το μοτέρ χωρητικότητας 4.200 κ.εκ θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να ξαναλειτουργήσει όπως παλιά. Πάντως, αν καταφέρει ο νέος του ιδιοκτήτης να του προσφέρει σωστή ανακαίνιση, η αξία του λέγεται πως μπορεί ακόμα και να τριπλασιαστεί.

Toyota
KIA VANS IAA