Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε άμορφη μάζα σιδερικών, μετατράπηκε το Sport μοντέλο της Ferrari.

Σε άμορφη μάζα σιδερικών, μετατράπηκε το Sport μοντέλο της Ferrari.

«Σμπαράλια» μια 488 GTB

2.488 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2016)

`Ασχημη κατάληξη είχε μια Ferrari 488 GTB, ύστερα από σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο, αφού παραλίγο, να καταλήξει μέσα σε ένα κομμωτήριο.

Σχεδόν ολική ζημιά για μια Ferrari 488 GTB, η οποία εκτός από το SUV που τράκαρε, ξέφυγε εντελώς και κατέληξε στα κολονάκια έξω από ένα κομμωτήριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ιλινόις, ο  18χρονος οδηγός της Ferrari έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ένα Volvo SUV, κατά μήκος της Neil Street.

Αφού συγκρούστηκαν τα αυτοκίνητα, η Ferrari, συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία της, πηδώντας ένα κράσπεδο και κατέληξε με ορμή, στα προστατευτικά κολονάκια έξω από ένα κουρείο.
Στην τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ο υπάλληλος του κομμωτηρίου δήλωσε, πως ξαφνικά άκουσε δυνατούς θορύβους και είδε την 488 GTB να περιστρέφεται, μέχρι που χτύπησε στο διάζωμα του κουρείου.
Το ευτύχημα είναι πως και οι δυο οδηγοί, γλίτωσαν από το τρακάρισμα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Βέβαια ο ιδιοκτήτης της Ferrari, θα υποστεί τις κυρώσεις του νόμου, λόγω απερίσκεπτης οδήγησης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA