Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών-Πύργου με BMW 600 ίππων

 Σχολιάστε 
14.022 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2024)
Σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών-Πύργου με BMW 600 ίππων
5 Φωτογραφίες »

- Ο οδηγός εκτοξεύθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε
- Γνωστός τεχνικός και προγραμματιστής βελτίωσης οχημάτων ο άτυχος οδηγός
- Συμμετείχε με επιτυχία και σε αγώνες, ενώ είχε εμπλακεί πρόσφατα σε δύο τροχαία

Ο οδηγός εκτοξεύθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 8-8 στην Ε.Ο Πατρών-Πύργου. Το αυτοκίνητο κινούταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού, σταματώντας την ξέφρενη πορεία του στο πρανές της οδού. Από τη σύγκρουση το σώμα του οδηγού εκτινάχθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε.

Γνωστός τεχνικός και προγραμματιστής βελτίωσης οχημάτων ο άτυχος οδηγός

Ο 45χρονος, που έχασε τη ζωή του ακαριαία ήταν γνωστός στην περιοχή του Πύργου και όχι μόνο, καθώς ασχολούταν με τη βελτίωση αυτοκινήτων και μηχανών. Σε τοπικά μέσα, αναφέρεται πως είχε τις γνώσεις ως τεχνικός και προγραμματιστής, ώστε να «στήσει» ένα γρήγορο αυτοκίνητο για το μέγιστο αποτέλεσμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο αυτοκίνητο, μια BMW Z4, ήταν επίσης βελτιωμένη, αγγίζοντας τους 600 ίππους.


Φωτογραφίες από τα συντρίμμια του οχήματος.
5 Φωτογραφίες »

Φωτογραφίες από τα συντρίμμια του οχήματος.

Συμμετείχε με επιτυχία και σε αγώνες, ενώ είχε εμπλακεί πρόσφατα σε δύο τροχαία

Εκτός από βελτιωτής, ο άτυχος 45χρονος συμμετείχε με επιτυχία και σε αγώνες, στους 2 και 4 τροχούς, ενώ φέρεται να είχε εμπλακεί πρόσφατα σε δύο ακόμα σοβαρά τροχαία. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις τις Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με τους διασώστες να ανασύρουν το άψυχο κορμί του οδηγού και τους πυροσβέστες να προχωρούν σε καθαρισμό του σημείου από τα συντρίμμια και τη μεταφορά του οχήματος.

Hyundai
Ford