Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari F50 Nero Daytona
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari F50 Nero Daytona

Σπάνια F50 στο «σφυρί»

2.747 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2016)

Μια από τις πιο σπάνιες Ferrari, η F50 Nero Daytona, η οποία παρά την ηλικία της παραμένει σε κατάσταση βιτρίνας, δημοπρατείται σε λίγο καιρό στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα που δημιούργησε η ιταλική φίρμα, με τη συντριπτική πλειοψηφία, να έχει πωληθεί στη χαρακτηριστική κόκκινη έκδοση Rosso Corsa.

Ferrari F50 Nero Daytona

Ferrari F50 Nero Daytona

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Υπήρξαν όμως και κάποιες Ferrari F50 που συγκριτικά με τις εργοστασιακές εκδόσεις, ξεχώριζαν με τις αποχρώσεις τους, όπως και η F50 των παρακάτω φωτογραφιών.
Δημιουργήθηκαν μόνο 4 Nero Daytona F50, εκ των οποίων οι δυο αποτελούν «κομμάτια» κάποιας προσωπικής συλλογής, η μια έχει εμπλακεί σε ατύχημα και η τελευταία συγκαταλέγεται στα πιο σπάνια και «ανέγγιχτα» αυτοκίνητα.
Πέραν του σπάνιου χρώματος, η Ferrari κατά τα άλλα διατηρεί τα μηχανικά της ως έχουν, με τον V12, χωρητικότητας 4.7 λίτρων κινητήρα να αποδίδει 520 άλογα και να καθιστά την F50, μια από τις τελευταίες ναυαρχίδες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που διέθετε 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Με μόλις 2.100 μίλια στο κοντέρ του και συνυπολογίζοντας τη γενική άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η τιμή που θα αγγίξει στη δημοπρασία της Αριζόνα σε λίγες εβδομάδες, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να κυμανθεί στα 3.000.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen