Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σπάνια Ferrari Enzo έγινε... βίδες με Honda Jazz!

Σπάνια Ferrari Enzo έγινε... βίδες με Honda Jazz!

5.459 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Σπάνια Ferrari Enzo αποχώρησε με βαριά «τραύματα» όταν συγκρούστηκε με ένα ταπεινό Honda Jazz!

Ferrari Enzo VS Honda Jazz

Την κακή πλευρά της ζωής γνώρισε μία εντυπωσιακή και σπάνια, Ferrari Enzo αλλά και ένα… τίμιο, Honda Jazz, τα οποία συγκρούστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και η είδηση, όπως συμβαίνει σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, έκανε το γύρο του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναζητά μάρτυρες η αστυνομία

Δεν είναι ακριβώς σαφές πώς συνέβη το ατύχημα, καθώς η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά μάρτυρες, που θα διαφωτίσουν την υπόθεση με τις καταθέσεις του. Ωστόσο σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, άνδρας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα της σύγκρουσης περιέγραψε ότι είδε τη Ferrari να συντρίβεται στην νησίδα πριν καταλήξει πάνω στο πεζοδρόμιο. Σε ότι αφορά το Jazz δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία για το πώς ενεπλάκη στο τροχαίο!

Σφοδρή η σύγκρουση, αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Σε κάθε περίπτωση η σφοδρότητα του ατυχήματος ήταν μεγάλη όπως αποδεικνύεται και από τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Το εμπρόσθιο τμήμα του Jazz μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών, ενώ η Ferrari έχει άθικτο το μπροστινό μέρος, ωστόσο ο πίσω δεξιά τροχός προφανώς χτύπησε στο κράσπεδο και στράβωσε ολοκληρωτικά, ενώ εκτεταμένες είναι οι ζημιές στο πίσω αριστερά μέρος.  Σε αμφότερα τα μοντέλα αναπτύχτηκαν οι αερόσακοι. Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως κανείς από τους δύο οδηγούς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ο ηλικιωμένος οδηγός του Jazz μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
KIA
SEAT XENOIASTOI