Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με την ονομασία Sports EV concept, οι Ιάπωνες πρόκειται να παρουσιάσουν ένα σπορ αυτοκίνητο.

Σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τη Honda

2.920 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Φαίνεται ότι το 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο πρόκειται να γεμίσει με ενδιαφέροντα concept, καθώς η Honda έκανε γνωστό πως πρόκειται να παρουσιάσει ένα ακόμα μοντέλο.

Με την ονομασία Sports EV concept, οι Ιάπωνες πρόκειται να παρουσιάσουν ένα σπορ αυτοκίνητο, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τετράγωνης σχεδίασης οπίσθια φωτιστικά σώματα, κάτι το οποίο είδαμε και στο concept του ηλεκτρικού Urban που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ωστόσο λέγεται πως το Sports EV concept θα έχει ένα φουτουριστικό σχεδιασμό, ο οποίος θα έχει μια έντονα κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή αλλά και διογκωμένα φτερά.
Επιπλέον φήμες αναφέρουν πως αυτό το concept όπως και το Urban θα έχει στο εσωτερικό του μια μεγάλη οθόνη, η οποία θα φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έκανε γνωστό αν και πότε θα φέρει στην παραγωγή το συγκεκριμένο concept, με την πλήρη αποκάλυψη του να έχει οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.       

fiat
TRANSPORTER IAA