Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ψηφιακό σχέδιο για το Hyundai Kona N.

To Hyundai Tucson N Line.

Στα σκαριά N εκδόσεις σε SUV & ηλεκτρικά

2.463 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

H γκάμα N μοντέλων θα επεκταθεί σύντομα τόσο στην κατηγορία των SUV όσο και σε αυτή των ηλεκτρικών.


Tα N μοντέλα επιδόσεων της Hyundai μπορεί να είναι λιγοστά, ωστόσο η σημερινή ανακοίνωση της κορεάτικης φίρμας έριξε νερό στον μύλο των φημών που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα. Η ανακοίνωσή της αναφέρει συγκεκριμένα πως «το Ν τμήμα της εταιρείας έχει στα σχέδια του να λανσάρει εκδόσεις επιδόσεων τόσο στα SUV όσο και στα μελλοντικά ηλεκτρικά της Hyundai».

H αρχή έγινε πριν δύο περίπου χρόνια με την παρουσίαση του i30 N με την Hyundai στην συνέχεια να προχωρά στην αποκάλυψη N Line εκδόσεων για μια σειρά από μοντέλα της γκάμας. Η N Line καλύπτει ουσιαστικά το κενό ανάμεσα στις «απλές» εκδόσεις και τα N μοντέλα επιδόσεων προσφέροντας πιο σπορ σχεδίαση, πιο σφικτή ανάρτηση κατά κανόνα και υψηλών επιδόσεων κινητήρια σύνολα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Hyundai αναπτύσσει το Τucson Ν ενώ αναφορές κάνουν λόγο πως και ένα Venue Ν βρίσκεται στα σκαριά. Η μάρκα προσφέρει ήδη N Line έκδοση στο Τucson προσφέροντας του αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς εκτός από το κινητήριο σύνολό του. Αν δοθεί το πράσινο φως για ένα Hyundai Tucson Ν, η ισχύς του θα ξεπεράσει τα 340 άλογα με στόχο να μπορεί να πετυχαίνει το 0-100 σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.

Οι Κορεάτες ανακοίνωσαν επίσης πως θα επενδύσει 17 δις δολάρια μέσα στα επόμενα 6 χρόνια στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων συστημάτων οδήγησης. Με το ηλεκτρικό Κοna να έχει κάνει ήδη ντεμπούτο, δεν θα ήταν περίεργο αν δούμε ένα ηλεκτρικό Kona N τα επόμενα χρόνια.

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG