Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα σκαριά η AMG έκδοση της Mercedes Vision EQXX;

Στα σκαριά η AMG έκδοση της Mercedes Vision EQXX;

1.471 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2022)

Μετά την Vision EQXX, η Mercedes φαίνεται πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει και την AMG έκδοση του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου.

Θα έχει σίγουρα περισσότερη ισχύ

Μια teaser εικόνα ενός νέου concept αυτοκινήτου με όνομα Vision ΑΜG παρουσίασε στο Instagram o αρχισχεδιαστής της Mercedes, κ. Gorden Wagener. O σχεδιαστής ανέφερε κάτω από την εικόνα: «Ετοιμαστείτε για το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό μας, το Vision AMG».

Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς κοιτώντας την εικόνα, οι γραμμές του αυτοκινήτου θυμίζουν έντονα ένα άλλο μοντέλο της Mercedes που έκανε ντεμπούτο στις 3 Ιανουαρίου, την EQXX. Πιθανότατα, το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις εικόνες είναι η AMG έκδοση της EQXX.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 1.000χλμ. αυτονομία και 204 άλογα η EQXX

Θυμίζουμε πως ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της Vision EQXX είναι η αυτονομία της η οποία ορίζεται σε περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Αυτό θα ήταν αρκετό για να πάει κάποιος από το Βερολίνο της Γερμανίας στο Παρίσι της Γαλλίας, χωρίς να χρειάζεται να φορτίσει το σεντάν. Μάλιστα η Mercedes ισχυρίζεται ότι ο μέσος οδηγός θα χρειάζεται να επαναφορτίζει το όχημα μόνο δύο φορές το μήνα!

Η ισχύς προέρχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 204 ίππους. Η Mercedes υποστηρίζει ότι το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι τόσο αποδοτικό που το 95% της ενέργειας καταλήγει στους τροχούς. Από κει και πέρα, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα ηλιακό πάνελ με 117 κυψέλες στην οροφή το οποίο τροφοδοτήσει πολλά από τα βοηθητικά ηλεκτρικά συστήματα όπως για παράδειγμα τα φώτα, το σύστημα κλιματισμού και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Παράλληλα σε ιδανικές συνθήκες μπορείς να προσφέρει έως και 25 χιλιόμετρα έξτρα αυτονομία.
 

Σύντομα θα έχουμε νεότερα

Περισσότερες πληροφορίες για το Vision AMG αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Έρχεται η AMG έκδοση!
- Η teaser εικόνα φέρνει στο νου την Vision EQXX
- Με 1.000χλμ. αυτονομία και 204 άλογα η EQXX
- Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες
Πού θα θέλατε να εστιάζουν περισσότερο οι ηλεκτρικές AMG εκδόσεις; Στις επιδόσεις ή την οδηγική συμπεριφορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Autotriti.gr