Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η S-Class δεν θα προσφερθεί σε αυτή την γενιά σε coupe και cabrio έκδοση.

Στα σκαριά η Maybach & οι AMG εκδόσεις της S-Class

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2020)

H γκάμα της S-Class θα επεκταθεί σημαντικά αφού σύντομα θα περιλαμβάνει τόσο την υπερπολυτελή Maybach όσο και δύο AMG εκδόσεις υψηλών επιδόσεων.

Η Mercedes παρουσίασε χθες την ολοκαίνουρια S-Class σε ήπια υβριδικές εκδόσεις και diesel, συνέχισε με την plug-in υβριδική της έκδοση και τώρα μαθαίνουμε πως η μάρκα ετοιμάζει και μια σειρά από άλλες εκδόσεις για να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την γκάμα της.

Αρχικά, πληροφορίες αναφέρουν πως η Maybach υπερπολυτελής έκδοση θα κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Guangzhou στην Κίνα, όπου το μοντέλο σημειώνει εξαιρετικές πωλήσεις έχοντας κάτω από τον καπό τον V12 twin-turbo κινητήρα της φίρμας χωρητικότητας 6,0 λίτρων με ισχύ κοντά στους 630  ίππους. Φυσικά, η Maybach θα είναι τετρακίνητη αλλά θα έχει και μεγαλύτερο μήκος.

Όσον αφορά τις AMG εκδόσεις, η Mercedes ετοιμάζει δύο εκδόσεις με ονομασία S63e και S73e που θα έχουν παίρνουν ισχύ από έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων αλλά και από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα είναι τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Η S63e θα έχει ισχύ κοντά στα 700 άλογα με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει 135 ίππους ενώ η S73e θα φτάνει τα 805 άλογα με το ηλεκτρικό μοτέρ να προσφέρει 201+ ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρχει και μια μπαταρία εγκατεστημένη με χωρητικότητα 20 με 30 kWh. Το ντεμπούτο τους αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η S-Class δεν θα προσφερθεί σε αυτή την γενιά σε coupe και cabrio έκδοση.
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL