ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tα υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας πιστεύουν ότι υπάρχει χώρος στην γκάμα για έναν ακόμη μεγαλύτερο, ακριβότερο και πιο πολυτελές SUV.

Στα σκαριά και Audi Q9;

2.382 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2018)

Δεν φαίνεται πως το Q8 θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη η κορυφαία επιλογή της SUV γκάμας της Audi, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρκα εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα Q9.

To Q8 είναι η πιο πολυτελής και πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα της Αudi, ωστόσο σύντομα είναι πολύ πιθανόν η γερμανική μάρκα να καλωσορίσει ένα ακόμη πιο πολυτελές μοντέλο που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της premium γερμανικής εταιρείας.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει, πριν συλληφθεί, ο πρώην CEO της Audi Rupert Stadler σχετικά με την πιθανότητα να κατασκευάσει η μάρκα ένα κορυφαίο SUV είχε πει: «Οι πελάτες θα μας πουν τι θέλουν για το μέλλον. Η ιστορία θα δείξει».
 
Από την πλευρά του, ο αρχισχεδιαστής της Audi Μarc Lichte δήλωσε: «H Audi έχει πραγματικά πάρα πολλές ιδέες». Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας πιστεύουν ότι υπάρχει χώρος στην γκάμα για έναν ακόμη μεγαλύτερο, ακριβότερο και πιο πολυτελές SUV, με ονομασία Q9, που θα τοποθετηθεί πάνω από το Q8, ώστε να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Range Rover και την Bentley Bentayga, χρησιμοποιώντας το ίδιο δάπεδο που έχει δανειστεί και το Q8, η νέα Cayenne και η Lamborghini Urus.

Σε άλλα νέα, η Audi φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει στην κατασκευή του Q1, λόγω του ότι υπάρχει η πεποίθηση ότι ένα μικρό crossover δεν θα έχει αρκετή απήχηση στο κοινό, μιας και το A1 θεωρείται πως προσφέρει μια πολύ ικανοποιητική πρώτη επιλογή για το κοινό στον «κόσμο της Audi».

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr