Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H εικόνα που είχε δημοσιεύσει στο Instagram η μάρκα περίπου πριν από ένα μήνα.

Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να εντοπίστηκε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα στη Νότιο Αφρική.

Το 90ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ξεκινάει από τις 3 Μαρτίου.

Στη Γενεύη η Bugatti Chiron R

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2020)

Η Bugatti θα δώσει το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και όπως φαίνεται το συγκεκριμένο γεγονός θα αποτελέσει την εκδήλωση που θα δούμε μια νέα έκδοση της Chiron και συγκεκριμένα τη Chiron R.

Μία εικόνα που είχε δημοσιεύσει στο Instagram η μάρκα περίπου πριν από ένα μήνα, άφηνε την υπόσχεση για τον ερχομό μίας νέας έκδοσης της Chiron. Γρήγορα προς τα μπροστά ξένα μέσα αναφέρουν πως το αυτοκίνητο αυτό πρόκειται για τη Chiron R που θα βρίσκεται στο περίπτερο της φίρμας στο Σαλόνι της Γενεύης, που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του επόμενου μήνα.
 
Τα ίδια μέσα υποστηρίζουν ότι η έκδοση «R» του υπεραυτοκίνητου της Bugatti θα είναι ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις Chiron Sport και Super Sport 300+. Λέγεται ότι έχει αναθεωρημένο πακέτο αεροδυναμικής με σταθερή πίσω αεροτομή που θα αυξήσει την κάθετη δύναμη στον πίσω άξονα.
 
Μάλιστα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να εντοπίστηκε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα στη Νότιο Αφρική στο O.R. Tambo Διεθνές Αεροδρόμιο. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που διέρρευσαν όλες οι Chiron είναι καλυμμένες, ωστόσο μία από αυτές ξεχώρισε χάρη στην τεράστια αεροτομή. Φυσικά το μοντέλο που βλέπουμε μπορεί αν είναι η Divo ή η Centodieci, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως οι τροχοί είναι διαφορετικοί.
 
Όπως και να έχει το 90ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ξεκινάει από τις 3 Μαρτίου όταν και θα δούμε επίσημα τη μας επιφυλάσσει η Bugatti.       

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO