ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ενθουσιασμένος φάνηκε ο Rosberg και με το πλήρως ηλεκτρικό SUV της μάρκας.

Στη Νio o Rosberg (+vid)

2.083 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

O πρεσβευτής της Mercedes δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία μιας από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε το video.

Aπό όλες τις κινέζικες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων που έχουν κάνει ντεμπούτο τα τελευταία χρόνια, καμία δεν φαίνεται τόσο υποσχόμενη σαν την Nio. Μάλιστα, δεν δίστασε να καλέσει τον βετεράνο οδηγό της F1 Nico Rosberg στα κεντρικά της γραφεία στην Shanghai της Κίνας, ώστε να παρευρεθεί στην αποκάλυψη του αμιγώς ηλεκτρικού EP9 supercar και να πάει μια βόλτα με το ES8 SUV της μάρκας.

Η Νio έγινε γνωστή λόγω της εμπλοκής της στο πρωτάθλημα της Formula E ενώ οι φίλοι της αυτοκίνησης είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν μετά και τα δύο ρεκόρ που κατέρριψε το EP9 μοντέλο της κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο ever στο Nurburgring και φτάνοντας την μεγαλύτερη ταχύτητα για αυτόνομο αυτοκίνητο με 257 χλμ./ώρα στο Circuit of The Americas στο Austin του Texas.
 
O Rosberg μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να τρέξει με το EP9 supercar, ωστόσο δήλωσε: «Είναι σαν να είσαι μέσα σε ένα F1 μονοθέσιο. Ουσιαστικά, είσαι ξαπλωμένος, το τιμόνι είναι στο ύψος των ματιών, είναι πολύ αγωνιστικό.»

Ενθουσιασμένος φάνηκε ο Rosberg και με το πλήρως ηλεκτρικό SUV της μάρκας, λέγοντας ότι είναι ιδανικό για οικογένειες ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι το μοντέλο έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με τα SUV της Μercedes για την οποία άλλωστε εργάζεται ως πρεσβευτής. Η τιμή του SUV ξεκινά από τις 55.500 ευρώ.
 

FORD
moto