Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην Ελλάδα για τα πρώτα test drive του κοινού το νέο Ford Explorer

43.007 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2024)
Στην Ελλάδα για τα πρώτα test drive του κοινού το νέο Ford Explorer
9 Φωτογραφίες »

- Το νέο Explorer βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Ford στην Ελλάδα.
- Έως 340 άλογα και 600 χλμ. αυτονομία.
- Δύο εκδόσεις εξοπλισμού με γεμάτη βασική.

Το νέο Explorer βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Ford στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται το νέο Ford Explorer, με την αμερικανική μάρκα να καλεί το κοινό προκειμένου να γνωρίσει από κοντά το νέο της ηλεκτρικό SUV, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα και για ένα test drive μαζί του!

Όπως γνωστοποίησε επίσημα η Ford, το ηλεκτρικό της SUV, για λίγες μόνο ημέρες θα βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε το κοινό να ενημερωθεί για όλα τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους που θα οδηγήσουν το νέο Explorer, πριν από την επίσημη έλευση του μοντέλου στην Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προγραμματίσουν το test drive σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:



 

Έως 340 άλογα και 600 χλμ. αυτονομία το Ford Explorer

Από κει και πέρα θυμίζουμε πως το ηλεκτρικό Ford Explorer είναι το πρώτο όχημα που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής του Ford Electric Vehicle Center (Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων) της Κολωνίας και θα είναι διαθέσιμο πανευρωπαϊκά με τρία διαφορετικά κινητήρια σύνολα. Οι πρώτες δύο επιλογές αποδίδουν 170 ή 286 ίππους και περνούν την κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση αποδίδει 340 ίππους και είναι τετρακίνητη. Κορυφαία τιμή στην αυτονομία του Ford Explorer ορίζονται τα 602 χλμ., ενώ το ηλεκτρικό SUV προσφέρει ταχεία φόρτιση 185 kW, που του επιτρέπει να φορτίζει από το 10 έως το 80% σε περίπου 26 λεπτά. Επί του παρόντος οι δύο ισχυρότερες εκδόσεις είναι διαθέσιμες για παραγγελία στην Ελλάδα.

Δύο εκδόσεις εξοπλισμού με γεμάτη βασική

Εξοπλιστικά, οι δύο εκδόσεις (Style / Premium) του νέου Explorer διαθέτουν συνδεδεμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNCMove με ρυθμιζόμενη κεντρική οθόνη αφής 14,6 ιντσών, η οποία μπορεί να μετακινηθεί σε γωνία 30 μοιρών. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης θερμαινόμενο τιμόνι και εμπρός καθίσματα, κάθισμα οδηγού με λειτουργία μασάζ και ασύρματη φόρτιση κινητού. Το εσωτερικό του νέου Explorer περιλαμβάνει σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και μια soundbar ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν τον ήχο που παίζουν συσκευές που είναι συνδεδεμένες ασύρματα μέσω AndroidAuto και AppleCarPlay. Στη δεύτερη εξοπλιστική έκδοση, Premium, προστίθεται με ηχοσύστημα B&O με 10 ηχεία και ατμοσφαιρικό εσωτερικό κρυφό φωτισμό. Επίσης, αντί για τα χαρακτηριστικά φώτα LED με Auto High Beam της έκδοσης Style, η έκδοση Premium διαθέτει φωτιστικά σώματα Dynamic Matrix LED με Glare-Free High beam. Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως περισσότερες από 15 είναι οι στάνταρ τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού. 

AutoΤριτη
Autotriti.gr