ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H εταιρεία  TEOREN MOTORS A.E. αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών της Renault και Dacia.

H εταιρεία TEOREN MOTORS A.E. αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών της Renault και Dacia.

Στην TEOREN MOTORS A.E. η αντιπροσώπευση των Renault-Dacia

5.599 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2013)

H εταιρεία TEOREN MOTORS A.E. αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών της Renault και Dacia.

H επίσημη παρουσίαση της TEOREN MOTORS A.E. πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.& Μ. Θεοχαράκη. Η εταιρεία, ως μέλος του ομίλου της επιχειρηματικής οικογένειας Β.Θεοχαράκη, αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών της Renault και Dacia στην Ελλάδα. 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEOREN κ.Βασίλης Θεοχαράκης, στην ομιλία του, ανέδειξε τη σημασία της νέας στρατηγικής συνεργασίας του ομίλου Θεοχαράκη με τη Renault, τόσο για τον ίδιο και την οικογένειά του όσο και για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου: « Είναι σημαντική, για μένα και την οικογένειά μου, γιατί ενισχύει την πεποίθησή μας ότι, ακόμα και σε μια δύσκολη περίοδο, πάντα πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε μπροστά και να δράττουμε τις ευκαιρίες». 
Όπως αναφέρθηκε από τα στελέχη της εταιρείας, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου Renault και Dacia, ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να είναι η καλύτερη δυνατή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr