Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην ομάδα του Brown στο Indy500 o Alonso.

Στην ομάδα του Brown στο Daytona 24 o Alonso

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του Fernando Alonso με την McLaren, όπου και έγινε γνωστό πως στο νέο συμβόλαιο του Ισπανού έχει προβλεφθεί η συμμετοχή του σε άλλους αγώνες πέραν αυτών της Formula 1.

Αυτές τις πληροφορίες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο 36χρονος οδηγός, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ανέφερε πως θα αγωνιστεί στο αγώνα «24 ώρες της Daytona» που είναι προγραμματισμένος για τον προσεχή Ιανουάριο.
 
Ο Ισπανός θα αγωνιστεί για την ομάδα της United Autosports, η οποία μάλιστα ανήκει στον εκτελεστικό διευθυντή της McLaren Zak Brown, ενώ θα συνεργαστεί με τον 17χρονο βρετανό οδηγό Lando Norris και τον Phil Hanson με το πρωτότυπο JSP217  της ομάδας.
«Δεν μπορώ να περιμένω να δοκιμάσω τον εαυτό μου και πάλι ως οδηγό μετά το Indy 500 που ήταν μια ωραία εμπειρία. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση που πήρα από το μηδέν - χωρίς δοκιμές, χωρίς παρόμοια κούρσα πριν», δήλωσε ο Alonso.
 
Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Zak Brown δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι ο Alonso θα είναι ανταγωνιστικός στο αυτοκίνητο κατηγορίας LMP2.
 
«Αν και δεν έχει οδηγήσει ένα αυτοκίνητο LMP2 άλλη φορά είμαι βέβαιος ότι θα το πάει γρήγορα. Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς, γι αυτό θα είναι υπέροχο να τον έχει ως μέλος της η ομάδα, όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά για την εμπειρία και την ανεκτίμητη γνώση που θα περάσει στον Phil και στον Lando».

Toyota
PEUGEOT