Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η Supra A80.

Στην παραγωγή νέα ανταλλακτικά για τις Toyota Supra A70 & A80

2.327 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2021)

Ο κατάλογος των εργοστασιακών ανταλλακτικών για τις Supra A70 και A80 θα μεγαλώσει για να βοηθηθούν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν λειτουργικά τα αυτοκίνητά τους.

Toν Ιανουάριο του περασμένου έτους, η Toyota ανακοίνωσε το λανσάρισμα του GR Heritage Partis Project, ενός πλάνου δηλαδή που στοχεύει στο να δώσει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες παλιών Toyota Supra Α70 και A80 να συντηρήσουν τα αυτοκίνητά τους με εργοστασιακά ανταλλακτικά και μέρη, ώστε να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν. Στην αρχή, το project περιλάμβανε περιορισμένα ανταλλακτικά αλλά τώρα η Toyota ανακοινώνει πως ο κατάλογος έχει μεγαλώσει πολύ.


H Toyota Supra A70.

H Toyota Supra A70.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η φίρμα φαίνεται πως έλαβε πολλές αιτήσεις από ιδιοκτήτες των παλιών αυτών Supra να αρχίσει ξανά την κατασκευή επιπλέον ανταλλακτικών για τις δύο προαναφερθείσες γενιές. Για να αγοράσει κανείς τα ανταλλακτικά αυτά, θα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια ακριβώς διαδικασία με αυτήν που χρειάζεται για κάθε άλλο όχημα της φίρμας, ωστόσο η μεγάλη διαφορά είναι ότι τα νέα μέρη που θα κατασκευαστούν για τις Supra, θα φτιαχτούν σε περιορισμένο αριθμό, άρα οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να βιαστούν για να αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται. H διάθεσή του θα γίνει σε Ιαπωνία, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη αλλά και σε άλλες αγορές.

Tα πρώτα ανταλλακτικά που μπήκαν σε παραγωγή για την Supra της Α70 γενιάς ήταν τα χερούλια, το μπροστινό έμβλημα, το φλοτέρ, τις τσιμούχες ανάμεσα στις πόρτες κ.α. ενώ για την A80, στις γραμμές παραγωγής μπήκαν τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα χερούλια και ο ενισχυτής των φρένων. 

Παρόμοια project παραγωγής ανταλλακτικών για παλιά και ιστορικά μοντέλα ακολουθούν και άλλες ιαπωνικές εταιρείες όπως η Mazda για το MX-5 πρώτης γενιάς και η Nissan για κάποιες γενιές του GT-R.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
EURONCAP MAXUS