Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Volvo FH16 με τον Euro6 κινητήρα των 750 ίππων, αποτελεί ιδανική επιλογή για εφαρμογές όπου απαιτείται η μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλων φορτίων.

Το νέο Volvo FH16 με τον Euro6 κινητήρα των 750 ίππων, αποτελεί ιδανική επιλογή για εφαρμογές όπου απαιτείται η μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλων φορτίων.

Στην παραγωγή το ισχυρότερο Volvo FH

2.192 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2014)

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε επίσημα η Volvo Trucks, στις αρχές Ιουνίου ξεκινά η παραγωγή του νέου FH16 με τον κινητήρα των 750 ίππων που πλέον καλύπτει και αυτός τις προδιαγραφές της Euro6.

Το νέο Volvo Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">FH16 αναμένεταινα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο καλοκαίρι του 2014 καθώς ησουηδική εταιρεία ανακοίνωσε πως η παραγωγή του ξεκινά στις αρχές του Ιουνίου.

Το Volvo FH16 αποτελείμια από τις ιδανικότερες επιλογές για χρήση ως τράκτορας στην μεταφορά φορτίωνκαι συρμών ιδιαίτερα μεγάλου βάρους π.χ. η μεταφορά ξυλείας.

Πλέον, η γκάμα του Volvo FH συμπληρώνεται με τις εκδόσεις FH16 που εφοδιάζονται με τον 16λιτρο κινητήρα σεεκδόσεις 550, 650 και 750 ίππων, διατηρώντας το σουηδικό μοντέλο στην κορυφήτης λίστας με τα ισχυρότερα βαρέα φορτηγά μαζικής παραγωγής.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τωνυπευθύνων της Volvo Trucks, ο νέος D16K εξακολουθείνα προσφέρει τα ίδια, εξαιρετικά, αποθέματα ισχύος και ροπής (έως 3.500 Nm) ωστόσο, πλέον είναι πιο αξιόπιστος, με αντίστοιχημέση κατανάλωση καυσίμου, υψηλότερα αποθέματα ροπής από χαμηλά αλλά και μεμικρότερα επίπεδα θορύβου κατά τη λειτουργία του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Toyota
Citroen