Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην πίστα η διάδοχος της LaFerrari (+vid)

1.675 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2021)

Στην πίστα να πραγματοποιεί γύρους χωρίς καμουφλάζ εντοπίστηκε ένα δοκιμαστικό μοντέλο της επερχόμενης υβριδικής Ferrari.

Η Ferrari συνεχίζει να εξελίσσει το νέο υβριδικό μοντέλο και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά χάρη στο πιο πρόσφατο κατασκοπευτικό βίντεο που διέρρευσε, στο οποίο το δοκιμαστικό μοντέλο κάνει την εμφάνισή του χωρίς καμουφλάζ. Αν και το μοντέλο που βλέπουμε μοιάζει με τη LaFerrari, στην ουσία, κάτω από το αλλοιωμένο αμάξωμα κρύβεται το υβριδικό σύστημα κίνησης που θα φέρει ο διάδοχός της.
 
Στο βίντεο προλαβαίνουμε να δούμε το πρωτότυπο να πραγματοποιεί ένα μικρό μέρος των δοκιμών, ενώ φυσικά δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την εξωτερική εμφάνιση, γιατί πολύ απλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι το πραγματικό μοντέλο. Όμως σε σχέση με τη LaFerrari μπορούμε να διακρίνουμε τους μικρότερους πλευρικούς αεραγωγούς, αλλά και την πιο συμπαγή εμφάνιση στο μπροστά μέρος. Το καπό στερείται επίσης αεραγωγών και το πίσω κάλυμμα του κινητήρα έχει αλλάξει.
 
Η σημαντική μείωση των αεραγωγών δείχνει σίγουρα την ηλεκτρική φύση αυτού του αυτοκινήτου, κάτι που υπερτονίζεται και από τα τριγωνικά μπλε αυτοκόλλητα που βρίσκονται στο αμάξωμα.
 
Κλείνοντας, να πούμε πως για το σύστημα κίνησης δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή πληροφορία από τη μάρκα, ωστόσο η φημολογία αναφέρει ότι θα πρόκειται για ένα υβριδικό μοντέλο που θα συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με τον V12 κινητήρα.
 
Δείτε το βίντεο
 

Hyundai
NISSAN