Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το εργοστάσιο στην πόλη Gyor παρήγαγε 1,97 εκατομμύρια κινητήρες και 164.817 μονάδες του Q3 πέρυσι.

Στηρίζει την Audi η κυβέρνηση της Ουγγαρίας

1.842 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Έτοιμη να σταθεί στο πλευρό της Audi δηλώνει η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, στηρίζοντας ακόμα και οικονομικά τη γερμανική εταιρεία αναφορικά με το εργοστάσιο της στην πόλη Gyor.


Πριν από χρόνια η Audi προτίμησε την πόλη Gyor στα δυτικά της Ουγγαρίας για να κατασκευάσει το εργοστάσιο της, κίνηση η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οικονομία της χώρας. Σήμερα και με τη κρίση της πανδημίας να έχει αφήσει προβλήματα σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση της χώρας βλέπει το εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας ως ένα από τα κλειδιά της ανάκαμψης της ουγγρικής οικονομίας.
 
Έτσι η Ουγγαρία είναι έτοιμη να παράσχει οικονομική στήριξη στην Audi για να βοηθήσει το εργοστάσιο παραγωγής να συνεχίσει τη λειτουργία του με όλες τις βάρδιες. Μάλιστα ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Ορμπάν τη Δευτέρα (15/6) επισκέφτηκε την εγκατάσταση και στη συνέχεια μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI ανέφερε: «Πρέπει να αγωνιστούμε και για το εργοστάσιο της Audi. Μπορούμε να προστατέψουμε τις θέσεις εργασίας με συμφωνίες και το εργοστάσιο να συνεχίσει απρόσκοπτα την παραγωγική του διαδικασία».
 
Ο πρωθυπουργός δεν ανέλυσε τις λεπτομέρειες της υποστήριξης για την Audi, η οποία απασχολούσε περισσότερα από 12.800 άτομα στο Gyor στα τέλη του 2019 και είναι ένας από τους κορυφαίους εξαγωγείς και παραγωγούς εσόδων της Ουγγαρίας.
 
Το εργοστάσιο στην πόλη Gyor παρήγαγε 1,97 εκατομμύρια κινητήρες και 164.817 μονάδες του Q3 πέρυσι. Τέλος να σημειωθεί πως από το 1993, τότε που η Audi ξεκίνησε την παραγωγή της στη χώρα, έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις άνω των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ στο εν λόγω εργοστάσιο.

FORD
OPEL