Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στις 13 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Ferrari Purosangue

Στις 13 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Ferrari Purosangue

1.622 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2022)

Η νέα Ferrari Purosangue θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ιταλική μάρκα.

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της

Είναι αλήθεια πως την Ferrari Purosangue την περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο η αναμονή πλησιάζει προς το τέλος της, κάτι για το οποίο μας ενημέρωσε επίσημα η ιταλική μάρκα. Μέσω ανάρτησης στο Twitter η Ferrari ανακοίνωσε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του πρώτου της SUV, που εξελίσσεται για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με V12 μοτέρ

Η μάρκα δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, πέραν την ημερομηνίας. Ωστόσο κατά το παρελθόν έχει αναφερθεί στον κινητήρα που θα εξοπλίζει το μοντέλο, θέμα για το οποίο είχε υπάρξει μεγάλη φημολογία όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία είχε ξεκαθαρίσει πως η Purosangue θα είναι ένα «καθαρό μοντέλο V12», επομένως θα τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12. Η ανακοίνωση αυτή αποτέλεσε έκπληξη καθώς σε μία εποχή όπου όλες οι μάρκες ανεξαιρέτως προσπαθούν να περιορίσουν τους ρύπους η Ferrari δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον εν λόγω κινητήρα.

Με θερμικούς κινητήρες έως το 2026 το 40% των Ferrari

Στην πορεία όμως των ετών και μέχρι το 2026, το 60 τοις εκατό όλων των μοντέλων θα έχουν υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με το υπόλοιπο 40 τοις εκατό να αντιπροσωπεύεται από αυτοκίνητα που κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN