Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις 15 Νοεμβρίου το λανσάρισμα του νέου Nissan Z;

1.746 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2021)

Πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία που θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του νέου Ζ μοντέλου της Nissan ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η Nissan εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποκαλύψει το Z Proto, το οποίο αν και πρωτότυπο εν πολλοίς πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής της νέας γενιάς του δημοφιλούς Ζ σπορ αυτοκινήτου της ιαπωνικής μάρκας. Ωστόσο μέχρι και σήμερα η ιαπωνική μάρκα δεν έχει προχωρήσει στο λανσάρισμα του μοντέλου παραγωγής, ούτε έχει γνωστοποιήσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία επ αυτού.
 
Σήμερα μέσω του φόρουμ Nissan Z Club έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες για να καλύψουν αυτό το κενό. Αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από την εταιρεία, στο φόρουμ γίνεται λόγος πως το επίσημο λανσάρισμα του νέου Ζ μοντέλου θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου του 2021, δηλαδή σε περίπου 6 μήνες από σήμερα.
 
Μπορεί οι έξι μήνες να φαντάζουν μεγάλο διάστημα, ευτυχώς όμως σε γενικές γραμμές γνωρίζουμε ήδη τι να περιμένουμε. Πρόσφατα μάλιστα είχαν κάνει την εμφάνισή τους εικόνες που παρουσίαζαν το μοντέλο παραγωγής και αποκάλυπταν πως η εξωτερική του εικόνα δε θα διαφέρει πολύ από το Z Proto. Παράλληλα στην καμπίνα ήταν εξοπλισμένη με ένα τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη αφής για το σύστημα infotainment.
 
Να σημειωθεί πως το νέο Ζ μοντέλο της Nissan, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θα εξοπλίζεται από έναν V6 twin-turbo κινητήρα σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο αλλά και ένα αυτόματο και η ισχύς του θα κυμαίνεται περίπου στους 400 ίππους! Κλείνοντας να υπογραμμίσουμε πως προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι το κόστος απόκτησης στις ΗΠΑ θα ξεκινά από τις 34.995 δολάρια, δηλαδή περίπου 28.656 ευρώ.

Mercedes
PEUGEOT