Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της δεκαετίας η Mercedes-Benz

1.160 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2024)
O Παναγιώτης Ριτσώνης, Marketing Senior Manager Mercedes-Benz Cars & smart, ο οποίος έχει μόλις παραλάβει βραβείο για την Mercedes-Benz Ελλάς, από την κυρία Αναστασία Παρετζόγλου, Fortune Greece Brand
2 Φωτογραφίες »

O Παναγιώτης Ριτσώνης, Marketing Senior Manager Mercedes-Benz Cars & smart, ο οποίος έχει μόλις παραλάβει βραβείο για την Mercedes-Benz Ελλάς, από την κυρία Αναστασία Παρετζόγλου, Fortune Greece Brand Manager.

- Η μοναδική εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου που μπαίνει στο Hall of Fame
- Έχει 6 συνολικά παρουσίες στις λίστες του Most Admired Companies in Greece τη τελευταία δεκαετία
- Η λίστα διαμορφώνεται με βάση ποιοτικούς και ποσοτικούς παράγοντες

Η μοναδική εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου που μπαίνει στο Hall of Fame

Η Mercedes-Benz Ελλάς (σήμερα Star Automotive Ελλάς) τιμήθηκε με την ένταξη της στο Hall of Fame της δεκαετίας στη λίστα των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών στην Ελλάδα. Η Mercedes-Benz αποτελεί την μόνη εταιρεία στον χώρο του αυτοκινήτου που μπαίνει σε αυτή τα λίστα, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια έχει καταφέρει να ψηφιστεί έξι φορές. Οι 20 κορυφαίες εταιρείες διακρίνονται ανάμεσα σε 420 εταιρείες με τζίρο άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ μετά από ψηφοφορία περίπου 2.000 κορυφαίων στελεχών της αγοράς.

Έχει 6 συνολικά παρουσίες στις λίστες του Most Admired Companies in Greece τη τελευταία δεκαετία

Στο Hall of Fame μπήκαν οι εταιρείες οι οποίες εντάχθηκαν πάνω από τρεις φορές στις λίστες της δεκαετίας 2025-2024, με την Mercedes-Benz να έχει διπλασιάσει αυτό το νούμερο, αφού στα δέκα χρόνια ζωής της λίστας εταιρικής φήμης έχει καταφέρει να μπει έξι φορές.


O Παναγιώτης Ριτσώνης, Marketing Senior Manager Mercedes-Benz Cars & smart, με το βραβείο του Hall of Fame
2 Φωτογραφίες »

O Παναγιώτης Ριτσώνης, Marketing Senior Manager Mercedes-Benz Cars & smart, με το βραβείο του Hall of Fame

Η λίστα διαμορφώνεται με βάση ποιοτικούς και ποσοτικούς παράγοντες

Το Hall of Fame και η λίστα, είναι έργο του Fortune Greece σε συνεργασία με τη KPMG, διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ έχουν ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια. Οι εταιρείες της λίστας μπαίνουν με βάση κριτήρια ποιοτικά και ποσοτικά, όπως την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών κλπ. Τέλος, αποτελεί μεγάλη διάκριση για τις μεγάλες εταιρείες που θέλουν να πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά.

Autotriti.gr
THERINA LINGLONG - MICHELIN