Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το νέο SUV αρχικά θα προσφερθεί στην αγορά της Ινδίας.

Στις 21 Οκτωβρίου το ντεμπούτο του Nissan Magnite

2.109 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2020)

Στις 21 Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το νέο μικρό SUV της Nissan, Magnite, μετά την αποκάλυψη του πρωτότυπου που έλαβε χώρα πριν από λίγους μήνες.

Το νέο B-SUV της ιαπωνικής μάρκας θα κάνει το ντεμπούτο του ως το βασικό μοντέλο στην γκάμα της Nissan στην Ινδία στην απαιτητική και δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV. Έχοντας μήκος κάτω από 4 μέτρα και παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με επίκεντρο την αγορά της Ινδίας, το Magnite έχει δοκιμαστεί στο κέντρο Nissan Tochigi Proving Ground στην Ιαπωνία, όπως και άλλα μοντέλα της εταιρείας.
 
«Το Nissan Magnite είναι ένα βήμα προς τα εμπρός στο SUV DNA της Nissan. Με την τεχνολογία αιχμής που φέρει πάνω του θα προσφέρει κάτι διαφορετικό στην κατηγορία του. Με μήκος κάτω από τα 4 μέτρα, είμαστε σίγουροι ότι το Nissan Magnite θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των B-SUV», δήλωσε ο Rakesh Srivastava, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan στην Ινδία, όπου και πρόκειται το μοντέλο να προσφερθεί, τουλάχιστον αρχικά.    

Η εταιρεία παρουσίασε και κάποιες εικόνες των δοκιμαστικών μοντέλων τα οποία φέρουν καμουφλάζ σε βασικά σημεία σχεδιασμού όπως η μπροστινή μάσκα, οι προφυλακτήρες, οι προβολείς και τα πίσω φώτα. Βλέπουμε ωστόσο ότι το μοντέλο παραγωγής θα διαθέτει διχρωμία, ενώ απ` ότι φαίνεται θα είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan που θα έχει επάνω του το καινούργιο λογότυπο.
 
Το εσωτερικό αναμένεται να μοιάζει αρκετά με αυτό του concept, όπου δεσπόζει μία οθόνης αφής 8 ιντσών. Από κει και πέρα μέρος του εξοπλισμού λέγεται πως θα είναι μία κάμερα 360 μοιρών, το cruise control, ο κλιματισμός και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.
 
Η Nissan δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις προδιαγραφές για τα μηχανικά σύνολα, όμως αναφορές από την Ινδία υποστηρίζουν πως κάτω από το καπό θα υπάρχει είτε ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,0 λίτρου με ισχύ 72 άλογα, είτε ένας 1.000άρης turbo απόδοσης 95 ίππων. Το Nissan Magnite αναμένεται να φτάσει στις ινδικές αντιπροσωπείες στις αρχές του 2021.

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY