Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στις αγορές το 2023 το ηλεκτρικό Volkswagen Aero B

Στις αγορές το 2023 το ηλεκτρικό Volkswagen Aero B

1.799 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2022)

Η Volkswagen πιστοποίησε τον ερχομό του ηλεκτρικού «Passat», δημοσιεύοντας μία teaser εικόνα του νέου Aero B, ενώ επιβεβαίωσε πως το λανσάρισμά του θα γίνει εντός του 2023.

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό «Passat»

Είναι γνωστό πως το βάρος της Volkswagen έχει πέσει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα πρόσφατα η γερμανική μάρκα παρουσίασε το ID. Buzz που ήρθε να προστεθεί δίπλα στα ID.3, ID.4 και ID.6. Ωστόσο η VW συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε πολλά άλλα ηλεκτρικά ένα από τα οποία είναι το Aero B, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, όπως έχει εντοπιστεί από φωτογραφικούς κατασκοπευτικούς φακούς.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις αγορές το 2023

Σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Herbert Diess, μίλησε εν συντομία για το νέο όχημα που βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ. Κατά τη διάρκεια του λόγου ανέφερε ότι το Aero B θα κυκλοφορήσει στις αγορές το 2023. Δεν είναι σαφές εάν το Aero B θα είναι το τελικό του όνομα ή θα ονομαστεί ID. Aero. Σε κάθε περίπτωση ο Diess το ανέφερε ως την ηλεκτρική εναλλακτική λύση για το Passat. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Diess εμφανίστηκε φευγαλέα και μία teaser εικόνα χαμηλής ποιότητας σε ανάλυση την οποία ωστόσο μπορείτε να δείτε παραπάνω.

Θα συνεχίσει το Passat

Αξίζει να σημειωθεί πως η άφιξη του ηλεκτρικού Aero B δε θα σημάνει αυτόματα και το τέλος του Passat στην Ευρώπη, καθώς το μοντέλο θα συνεχίσει να πωλείται στις αγορές στις οποίες προσφέρεται, ετοιμάζοντας μάλιστα τη νέα του γενιά που πρόκειται να παραχθεί στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας μαζί με το Skoda Superb. Ωστόσο πιστεύεται ότι το Passat θα πωλείται αυστηρά ως βάγκον, ενώ το Superb θα συνεχίσει ως έχει.

Επιβεβαιώθηκε η άφιξη του ηλεκτρικού «Passat».
-Το 2023 θα είναι στις αγορές της Ευρώπης το VW Aero B.
-Βασισμένο στην ΜΕΒ πλατφόρμα.
-Δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα η ονομασία του.
-Έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμα teaser εικόνα η εταιρεία.
Θα πουλήσει το ηλεκτρικό «Passat» ή ο κόσμος θα στραφεί στα SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
NOS AXIZEI