Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο τεύχος του Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι πλούσιο στη θεματολογία του και άκρως ενδιαφέρον.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο τεύχος του Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι πλούσιο στη θεματολογία του και άκρως ενδιαφέρον.

Στο νέο Αuto Τρίτη: Πρώτες δοκιμές, απίστευτες τιμές και πλήρη αφιερώματα

5.242 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2014)

Το τεύχος του Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα είναι γεμάτο με πρώτες δοκιμές, καυτές οδηγικές επαφές και εκτενή αφιερώματα για τον κλάδο προϊόντων και υπηρεσιών αυτοκινήτου.

Το νέο τεύχος του Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι πλούσιο στη θεματολογία του και άκρως ενδιαφέρον. Διαβάστε την πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους του δημοφιλούς Nissan Qashqai, το οποίο στη δεύτερη γενιά του έρχεται ακόμη πιο δυναμικό σε εμφάνιση, μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με πληρέστερη γκάμα κινητήρων. 
Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε πρώτοι το… οικογενειακότερο των 500L, το επταθέσιο Fiat 500L Living που έρχεται με trendy, ντιζαϊνάτη σχεδίαση και πλούσιους χώρους στο εσωτερικό, ώστε να καλύψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό οικογενειάρχη.
Έπειτα, ξεχωρίζει η δοκιμή του Chevrolet Cruze με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.400 κυβικών και 100 ίππων, το οποίο αποτελεί και την πιο οικονομική σε κατανάλωση βενζινοκίνητη πρόταση στην γκάμα του.
Για όσους τώρα αναζητούν την καλύτερη αγορά -μία αγορά που θα αισθανθούν περήφανοι- για το best value for money της θα έχουν να διαβάσουν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση των Toyota Aygo και Ford Fiesta, ενώ από την άλλη όσοι είναι λάτρεις της ταχύτητας και των σπορ επιδόσεων θα ταξιδέψουν μαζί μας μέχρι την Βαρκελώνη με το νέο SEAT Leon CUPRA των 280 ίππων.
Τέλος, μη χάσετε τα πλήρη αφιερώματα από τον κλάδο προϊόντων και υπηρεσιών αυτοκινήτου. Αυτήν την εβδομάδα αναλύουμε την αγορά των after market ανταλλακτικών, των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Honda και τονίζουμε την σημασία του service για την οδική ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG