Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο νέο AutoΤρίτη

Στο νέο AutoΤρίτη

1.905 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2016)

Ποια είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα για τα παιδιά σας και ποια τα τρία πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς; Βρείτε τις απαντήσεις, όπως και πολλά ακόμη, στο νέο τεύχος του AutoΤρίτη που κυκλοφορεί.

Δείτε σε τίτλους τις βασικές ενότητες της θεματολογίας του νέου AutoΤρίτη:
- Το ξέρετε ότι ένα 4άστερο μοντέλο στις δοκιμές του EuroNCAP, μπορεί να είναι πιο ασφαλές για τα παιδιά σας από ένα 5αστερο; Στο νέο τεύχος του AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα παρουσιάζουμε μερικά από τα ασφαλέστερα μοντέλα στο πίσω κάθισμα, όπως αποκαλύπτονται μέσα από τα τεστ πρόσκρουσης του Οργανισμού. Βρείτε τα καλύτερα ανά κατηγορία.
- Είναι οι πρώτοι, των πρώτων! Τα Toyota Yaris, Opel Corsa και Peugeot 208 ήταν τα τρία best seller της χρονιάς που πέρασε. Τα συγκρίνουμε και ανακαλύπτουμε ποιο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του κάθε μοντέλου.
- Live από Ντιτρόιτ! Παρουσιάζουμε τα 15 πιο hot μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην αντίπερα όχθη και αυτά που θα μας απασχολήσουν βέβαια στο μέλλον.
- Δοκιμάζουμε 3 νέα 1.600άρια diesel μοντέλα. Τι χρόνο έκανε το Opel Insignia στο 0-100 χλμ./ώρα και στις ρεπρίζ, ώστε να έχει από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του; Πως τα καταφέρνει το Fiat 500L με τον νέο 1.600άρη diesel των 120 ίππων; Και είναι αρκετά τα 100 άλογα του 1,6 diesel στο C3 Picasso; Όλες οι απαντήσεις στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS