Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας το νέο Auto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει αύριο στα περίπτερα.

Μείνετε ενημερωμένοι διαβάζοντας το νέο Auto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει αύριο στα περίπτερα.

Στο νέο AutoΤρίτη

3.479 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2016)

Παρουσιάζουμε δύο νέα, ολόφρεσκα μοντέλα, αναλύουμε τι αυτοκίνητα μπορείς να αγοράσεις με 15.000 ευρώ, οδηγούμε το ανανεωμένο VW up! και δοκιμάζουμε πρώτοι το DS4 1,6 diesel.

Το περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα είναι πιο πλούσιο και πλήρες από πότε, αφού θα βρείτε αποκαλυπτικά θέματα, μοναδικές δοκιμές και επίκαιρα συγκριτικά! Ενδεικτικά:
Πόσα και ποια καινούρια μοντέλα μπορείτε να αγοράσετε με 15.000 ευρώ; Δείτε 30 μοντέλα από όλες τις κατηγορίες της ελληνικής αγοράς, από τα μίνι και τα μικρά diesel, έως τα μικρομεσαία, τα crossover και τα MPV.
Το νέο Citroen C3 παρουσιάστηκε επίσημα! Είναι το πιο όμορφο μικρό;Με σχεδιαστικά τρικ δανεισμένα από το δημοφιλές C4 Cactus, το νέο Citroen C3 έρχεται πάντως να δώσει νέα πνοή στη Citroen και στην κατηγορία.
Είναι το Qashqai της Toyota; Το νέο CH-R έρχεται με αιχμηρή εμφάνιση και προηγμένες τεχνολογίες. Θα σταθεί εμπόδιο στο εμπορικό κρεσέντο του Qashqai;
Πόσο αλλάζει το ανανεωμένο VW up!; O νέος 1.0 TSI των 90 ίππων και το ανανεωμένο πρόσωπο είναι δύο μόνο από τα 17 νέα στοιχεία του.
Πρώτη δοκιμή του νέου DS 4 1,6 diesel και συγκριτικό του νέου VW Tiguan με την BMW X1. Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
KIA