Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα εκείνα που καταφέρνουν να συνδυάσουν την οικονομία του diesel με τη σπορ απόλαυση και επιδόσεις.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα εκείνα που καταφέρνουν να συνδυάσουν την οικονομία του diesel με τη σπορ απόλαυση και επιδόσεις.

Στο νέο auto Τρίτη: Όταν το diesel είναι σπορ

22.221 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2014)

Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη αποκαλύπτουμε 6 diesel μοντέλα, που καταρρίπτουν το μύθο ότι το diesel δεν είναι σπορ! Επίσης, δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes C180, αλλά και το νέο Peugeot 2008.

To diesel προσφέρει μεν κορυφαία οικονομία, ωστόσο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις μοντέλων, που προσφέρουν μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης. Εμείς, στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα εκείνα που καταφέρνουν να συνδυάσουν την οικονομία του diesel με τη σπορ απόλαυση και επιδόσεις, με το αφιέρωμά μας να περιλαμβάνει 6 άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα: Τα premium BMW 220d και Mercedes CLA 200 CDI, το VW Golf GTD, αλλά και τα Ford Focus 1,6 TDCi ECOnetic, Honda Civic 1,6 i-DTEC και Toyota Yaris 1,4 D-4D.Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη φιλοξενούμε επίσης τη δοκιμή της νέας Mercedes C-Class και πιο συγκεκριμένα, της έκδοσης C180 με τον 1,6 turbo των 156 ίππων. Με τεχνολογία αιχμής, φοβερή σχεδίαση, αλλά και σε τιμή χαμηλότερη από την προηγούμενη, η νέα C-Class ήλθε για να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην premium οικογενειακή κατηγορία. Μαζί με τη δοκιμή της νέας C-Class, φιλοξενούμε επίσης την πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα του νέου Peugeot 2008, του πρώτου compact crossover στην ιστορία της γαλλικής εταιρείας.Aκρως ενδιαφέρον είναι και το θέμα μας, που αποκαλύπτει το μέλλον των μίνι μοντέλων (αυτοκίνητα πόλης). Έχοντας λοιπόν μπει πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των κατασκευαστών, λόγω της μεγάλης οικονομίας κίνησης και των χαμηλών τους εκπομπών ρύπων, τα μίνι που θα έλθουν την επόμενη διετία είναι τουλάχιστον 12 και εμείς, σας τα αποκαλύπτουμε όλα στο θέμα που φιλοξενούμε.Το αγοραστικό μας θέμα στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, είναι άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο, αφού φέρνει αντιμέτωπα δύο compact crossover. Με νεανικό στυλ λοιπόν, που απευθύνεται άμεσα και στο νεανικό κοινό της κατηγορίας, τα Renault Captur 1,5 dCi και Nissan Juke 1,5 dCi με Start/Stop, έρχονται αντιμέτωπα για να θέλξουν το κοινό και με την οικονομία που προσφέρει ο diesel κινητήρας τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
CUSTOM VS MAXUS