Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Στο νοσοκομείο ο Τάιγκερ Γουντς μετά από τροχαίο

1.951 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2021)

Σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο ατύχημα βρίσκεται ο κορυφαίος αθλητής του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε αναποδογυρισμένος στην άκρη του δρόμου. Σοκάρουν οι εικόνες από το Genesis GV80, έβγαλε ανακοίνωση η κορεατική μάρκα.


Πολύ τυχερός που ζει είναι ο σπουδαίος αθλητής του γκολφ Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος αργά χθες το βράδυ είχε τροχαίο ατύχημα, με την είδηση φυσικά να κάνει το γύρο του κόσμου. Χωρίς να έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η αιτία που προκάλεσε το ατύχημα, ο Γουντς ενώ οδηγούσε το Genesis GV80 που έχει στην κατοχή του, έχασε τον έλεγχο σε ένα κατηφορικό κομμάτι στη λεωφόρο Hawthorne του Λος Αντζελες στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο να τουμπάρει αρκετές φορές, πριν τελικά να ακινητοποιηθεί.
 
Οι αρμόδιες αρχές που βρέθηκαν στο σημείο μετά το ατύχημα ανέφεραν στα Μέσα πως ο Γουντς βρέθηκε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο, όντας σοβαρά τραυματισμένος αλλά ζωντανός, ήρεμος και έχοντας τις αισθήσεις του. Καταλυτικό ρόλο στο να αποφύγει το θάνατο ήταν το γεγονός πως φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ενώ λειτούργησαν και τα συστήματα ασφαλείας του Genesis GV80. Μάλιστα στο άκουσμα της είδησης η κορεατική μάρκα εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως άκουσε τη δυσάρεστη είδηση και πως οι σκέψεις όλων στη μάρκα είναι με τον Τάιγκερ Γουντς και την οικογένειά του.
 
Ο «θρύλος» του γκολφ μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κατάγματα και στα δύο πόδια, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
 
Όπως προαναφέραμε οι συνθήκες του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ σημαντικό ρόλο φυσικά θα παίξει και η κατάθεση του Γουντς όταν αυτή γίνει. Ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το ατύχημα οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα, σε ένα σημείο που έχουν καταγραφεί δεκάδες ανάλογα περιστατικά με οδηγούς να ξεπερνούν τα 130 χλμ./ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας είναι περίπου στο μισό.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στοιχεία που να συνδέουν το ατύχημα με χρήση ουσιών, αλκοόλ ή ναρκωτικών.
 

Hyundai
NISSAN