Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Mercedes.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Mercedes.

Σχέδια δείχνουν την επερχόμενη Mercedes-AMG CLE 53

2.550 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Ανεπίσημα σχέδια δείχνουν την επόμενη Mercedes-AMG CLE 53, καθώς οι AMG παραλλαγές της CLE θα κάνουν το ντεμπούτο τους κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Ετοιμάζεται η Mercedes-AMG CLE 53

Πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατασκοπευτικές φωτογραφίες, οι οποίες «συνέλαβαν» δοκιμαστικά μοντέλα της επερχόμενης Mercedes-AMG CLE 53 να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο. Το πλήρες καμουφλάζ δεν επέτρεψε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το σχεδιασμό του μοντέλου, αλλά τα ανεξάρτητα σχέδια έρχονται και πάλι για να καλύψουν αυτό το κενό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δυναμική, σπορ σχεδίαση

Τα σχέδια, τα οποία προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa, ερμηνεύουν την επερχόμενη AMG CLE 53 ως ένα μοντέλο με φαρδιά μάσκα και νέους προβολείς. Ο ανασχεδιασμός σπορ προφυλακτήρας ενσωματώνει μεγάλες εισόδους αέρα και αεροδυναμικά πτερύγια, ενώ χαμηλά είναι τοποθετημένο και ένα αεροδυναμικό χείλος. Η σχεδίαση του πίσω μέρους δεν είναι τόσο επιθετική, αλλά οι τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης καλύπτουν αυτό το κενό.

Στην πλατφόρμα της C-Class η CLE

Σε ότι αφορά τη νέα CLE, θα βασιστεί στην πλατφόρμα MRA-2 της Mercedes που νωρίτερα είδαμε και στην C-Class. Η κοινή πλατφόρμα πιθανότατα σημαίνει ότι η CLE θα πάρει πολλά εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης της C-Class. Δεν έχουμε δει ακόμη το εσωτερικό της CLE, αλλά θα πρέπει να είναι παρόμοιο με την C-Class όταν φτάσει, με ψηφιακές οθόνες και τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
NISSAN