Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σχεδίαση κατευθείαν από το μέλλον για την 939.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδίαση κατευθείαν από το μέλλον για την 939.

Σχεδιαστικά «νόμιμη» 939 RSR

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Δεν έχουν τέλος οι εμπνεύσεις του Βρετανού σχεδιαστή Arthur B. Nustas, ο οποίος ύστερα από την αγωνιστική εκδοχή της Porsche 939 RSR, παρουσίασε και το αυτοκίνητο παραγωγής.

Ο Βρετανός σχεδιαστής Arthur B. Nustas, αφού παρουσίασε πρόσφατα την αγωνιστική Concept Porsche 939 RSR, έλαβε πολλά θετικά σχόλια, αλλά κατάφερε να γεννήσει ερωτηματικά, σχετικά με το πώς θα έμοιαζε η 939 παραγωγής, στο νου των απανταχού φίλων της Γερμανικής φίρμας.

H σχεδίαση του, θα μπορούσε εύκολα να παρομοιαστεί με το δημοφιλές Batmobile.

H σχεδίαση του, θα μπορούσε εύκολα να παρομοιαστεί με το δημοφιλές Batmobile.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με το νέο σχέδιό του, τα καθαρά αγωνιστικά μέρη και εξαρτήματα έχουν αφαιρεθεί και η όψη αν και παραμένει επιθετική, «μαλάκωσε» σε σχέση με το μοντέλο πίστας.
Τα κύρια όμως συστατικά, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα είναι τα διογκωμένα πλαϊνά, οι εξατμίσεις που πηγάζουν σχεδόν μέσα από την καμπίνα  και οι μεγάλοι αεραγωγοί στο τμήμα των φώτων.

Aν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να αφορούν το μηχανικό μέρος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο σχεδιασμός του παραπέμπει στην υβριδική τεχνολογία.
Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, το μόνο βέβαιο, είναι πως θα θέλαμε κάποια στιγμή να δούμε μια 939, βάσει αυτού του σχεδίου να κυκλοφορεί στο δρόμο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Leasing