ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το concept του Prologue.

Στα σχέδια της Audi υπάρχει ένα πολυτελές δίθυρο κουπέ.

Σχεδιάζει πολυτελές δίθυρο κουπέ η Audi

1.996 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2018)

Το ενδιαφέρον για την κατασκευή ενός πολυτελούς δίθυρου κουπέ, με τον οποίο η Audi θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την επερχόμενη BMW Σειρά 8, εξέφρασε ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας Marc Lichte.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον όγκο των πωλήσεων στα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας, υποστηρίζοντας πως επί του παρόντος η αγορά δεν είναι αρκετά ισχυρή ώστε να δικαιολογεί ένα τέτοιο μοντέλο.
 
«Λατρεύω τα πολυτελή αυτοκίνητα coupé δύο θυρών, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι οι όγκοι πωλήσεων είναι πολύ χαμηλότεροι από ό, τι για τα αντίστοιχα των τεσσάρων θυρών. Στο μέλλον, ποιος ξέρει; Έχουμε πολλές ιδέες προς αυτήν την κατεύθυνση», ήταν τα ακριβή λόγια του Lichte.
Από κει και πέρα σε ότι αφορά μια πρώτη πιθανή ημερομηνία την οποία θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του ένα τέτοιο μοντέλο, ο επικεφαλής σχεδιασμού των «βαυαρών» ανέφερε πως «Πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε το A6, έπειτα έχουμε το Q8 το επόμενο έτος, αλλά και τα A1 και Q3. Δεν θα κάνουμε τίποτα πριν από αυτό».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μία πιθανή εμφάνιση ενός δίθυρου κουπέ θα μπορούσε να μοιάζει με το concept του Prologue, το οποίο αποκαλύφθηκε στο Motor Show του Λος Aντζελες το 2014.     

Mercedes
NISSAN