Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Φυσικά δε μιλάμε για επίσημα σχέδια, ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση για το επερχόμενο πολυτελές SUV.

Δεν αποκλείεται το νέο Genesis GV70 να βασιστεί στην πλατφόρμα του sedan G70.

Σχέδιο «φαντάζεται» το Genesis GV70

1.652 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

Ένα ανεξάρτητο σχέδιο που παρουσιάζει την εμφάνιση του νέου SUV της Genesis, GV70 ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σας το παρουσιάζουμε.


Το νέο μοντέλο μπορεί να έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές, με τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να το έχουν συλλάβει στην πίστα του Nurburgring, ωστόσο ο καλλιτέχνης λαμβάνοντας υπ όψιν τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και τα όσα στοιχεία έχουν διαρρεύσει προχώρησε στη δημιουργία του.
 
Φυσικά δε μιλάμε για επίσημα σχέδια, ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση για το επερχόμενο πολυτελές SUV. Η εντυπωσιακή γρίλια πλέγματος στο εμπρόσθιο μέρος συνοδεύονται από προβολείς σχήματα «C», ενώ ο προφυλακτήρας έχει έντονο το σπορ στοιχείο με μεγάλες εισόδους αέρα. Το καπό φιλοξενεί κάθετα τοποθετημένα δυναμικά νεύρα, ενώ στο πλάι οι ζάντες, οι χειρολαβές των θυρών αλλά και το πλαίσιο των παραθύρων έρχονται σε μεταλλικό φινίρισμα. Το πίσω μέρος υιοθετεί και αυτό φωτιστικά σώματα σχήματος «C»,ενώ οι απολήξεις τους συστήματος εξάτμισης έχουν κάθετο ντιζάιν.
 
Για το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, η πρώτη πληροφορία που έχει υπάρξει κάνει λόγο πως το πολυτελές SUV θα έχει στη γκάμα του ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα βρεθεί στη βάση. Μάλιστα έχουν υπάρξει φήμες πως η Genesis δοκιμάζει στο Nurburgring πρωτότυπα που θα εξοπλίζονται από τον V6 3,3 λίτρων κινητήρα που έχει το Stinger GT.
 
Δεν αποκλείεται το νέο Genesis GV70 να βασιστεί στην πλατφόρμα του sedan G70, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως πέραν του εν λόγω μοντέλου η κορεατική μάρκα εργάζεται πάνω στην κατασκευή του μεγαλύτερου GV80, που θα έχει στη γκάμα τους τρεις επιλογές κινητήρων.

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO