Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Μπορεί να μην είναι επίσημο σχέδιο της Audi, ωστόσο μιλάμε για επαγγελματική δουλειά.

Σχέδιο οραματίζεται νέο Audi GT

2.038 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2020)

Αν έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν ένα Audi grand tourer που θα συνδύαζε σχεδιαστικά στοιχεία από το ΤΤ και από το πρωτότυπο Rosemeyer, τώρα έχετε την απάντηση σας.


Μπορεί να μην είναι επίσημο σχέδιο της Audi, ωστόσο μιλάμε για επαγγελματική δουλειά την οποία έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής της Jaguar Land Rover, Jordan Gendler, προσφέροντας ένα αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το τελικό αποτέλεσμα πρόκειται για ένα επιβλητικό grand tourer με πεντάθυρη διάταξη και μια πρωτοποριακή σχεδίαση εξωτερικού. Οι πόρτες ανοίγουν αντικριστά, ενώ το μοντέλο κερδίζει μεγάλο παρμπρίζ, μακρύ καπό και μικρή κεκλιμένη οροφή. Από κει και πέρα ο σχεδιασμός των τροχών είναι ξεκάθαρο ότι προέρχεται από το πρωτότυπο Rosemeyer, όπως και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος.
 
Μιλώντας για εμπρόσθιο τμήμα, το φωτιζόμενο λογότυπο της μάρκας συμπληρώνεται από τέσσερα στρογγυλά LED  φωτιστικά σώματα που είναι τοποθετημένα χαμηλά στον προφυλακτήρα. Ενδιαφέρον επίσης προκαλεί το στοιχείο της εγκοπής που υπάρχει σε όλη την περιφέρεια του αυτοκινήτου που φαίνεται να χωρίζει το αυτοκίνητο στα δύο. Μάλιστα το κάτω μέρος φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα.
 
Κλείνοντας να πούμε πως δεν αποκλείεται να μιλάμε για ένα αναβαθμισμένο και μεγαλύτερο σε διαστάσεις μελλοντικό TT, που θα κινείται αποκλειστικά με ρεύμα και θα φέρει το λογότυπο E-Tron, όμως ο σχεδιαστής δεν έχει αποκαλύψει πως οραματίζεται την τροφοδοσία του.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα το σχέδιο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά δεν περιμένουμε από την Audi να δούμε κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με το μοντέλο παραγωγής του E-Tron GT που αναμένεται.

Mercedes
VW