Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Σχέδιο παρουσιάζει το Hyundai Casper Ν

3.118 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2021)

Ανεξάρτητα σχέδια που παρουσιάζουν μία ισχυρή Ν έκδοση του νέου Hyundai Casper έκαναν την εμφάνισή τους. Θα «τουμπανιάσει» το μίνι SUV η κορεατική μάρκα;

Η «σκόνη» που σηκώθηκε γύρω από την παρουσίαση του νέου Hyundai Casper δεν έχει προλάβει καλά καλά να καταλαγιάσει και τα όνειρα που κάνουν κάποιοι για την έλευση μίας ισχυρής Ν έκδοσης πήραν σάρκα και οστά, αρχικά μέσω σχεδίων από ανεξάρτητους σχεδιαστές.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ίδια χαρακτηριστικά με τα υπάρχοντα Ν μοντέλα
Το πρώτο από αυτά ανήκει στον δημιουργού με το ψευδώνυμο 722_modeing που παρουσίασε τη δική του οπτική για την «καυτή» έκδοση του μικροσκοπικού SUV. Όπως μπορούμε να δούμε το Casper έχει λάβει τα ίδια χρώματα και τα ίδια χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα υπάρχοντα Ν μοντέλα της Hyundai. Παράλληλα, σε σχέση με το τυπικό μοντέλο έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος.
 
Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της μάρκας
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η κορεατική μάρκα σκοπεύει να δημιουργήσει «καυτή» έκδοση για το μίνι SUV, όμως πρέπει να θυμίσουμε πως ήδη η εταιρεία έχει φέρει στη ζωή μία ανάλογη έκδοση για το μεγαλύτερο Kona.
 
Τα στοιχεία του τυπικού Casper
Το νέο Hyundai Casper είναι χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα K1 της Hyundai, στην οποία βασίζονται τα Hyundai i10 και Kia Picanto. Το νέο μίνι SUV της εταιρείας έχει εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις: μήκος 3.595 χλστ., πλάτος 1.595 χλστ. και ύψος 1.575 χλστ., ενώ το μεταξόνιό του μετράται στα 2.400 χλστ.. Υπεύθυνο να κινεί το μικροκαμωμένο αμάξωμα του Casper θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο γνώριμος 1.000άρης κινητήρας σε ατμοσφαιρική και turbo έκδοση με ιπποδυνάμεις από 76 έως και 100 ίππους, ενώ στην Ινδία αναμένεται να διατίθεται και με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων που αποδίδει 84 άλογα.   
 
Πιθανότατα θα έρθει και Ευρώπη
Σε πρώτη φάση το λιλιπούτειο SUV θα προσφερθεί στην αγορά της Κορέας και της Κίνας, ωστόσο οι φήμες που αναφέρουν ότι αργότερα θα έρθει και στην Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από πολλές.

Ακόμα δεν το είδανε, έκδοση Ν του βγάλανε!
Ανεξάρτητα σχέδια που παρουσιάζουν μία ισχυρή Ν έκδοση του νέου Hyundai Casper έκαναν την εμφάνισή τους.
Θα «τουμπανιάσει» το μίνι SUV η κορεατική μάρκα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Skoda