Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το εμπρός μέρος έχει σχεδόν διαλυθεί ολοσχερώς.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εμπρός μέρος έχει σχεδόν διαλυθεί ολοσχερώς.

Σχεδόν διαλύθηκε μια LaFerrari στην Κίνα

2.023 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2015)

Ένας Κινέζος έχασε τον έλεγχο σε έναν δρόμο της Σανγκάης και σχεδόν διέλυσε την LaFerrari του αξίας 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου σχεδόν διαλύθηκε στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Σανγκάη εχθές το βράδυ. Από ότι φαίνεται, έβρεχε την ώρα του ατυχήματος, συνεπώς ο δρόμος ήταν ολισθηρός, αλλά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η LaFerrari σχεδόν διαλύθηκε εξαιτίας κάποιας στιγμιαίας λάθος εκτίμησης του οδηγού. 
Από το ατύχημα, ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, αφού ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σωματικά, αλλά σίγουρα τραυματίστηκε ο εγωϊσμός του. Από ότι φαίνεται το σούπερ άκαμπτο πλαίσιο από ανθρακονήματα της LaFerrari και το πλήθος συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει το hypercar, έκαναν το θαύμα τους. 
Πάντως ο οδηγός δεν έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το ατύχημα αν και μόλις είχε «σακατέψει» ένα αυτοκίνητο που στην Κίνα ξεκινάει από 3,3 εκατομμύρια ευρώ. Οι φήμες λένε πάντως ότι ο ίδιος διαθέτει και μια McLaren P1, συνεπώς για όσο καιρό θα είναι η LaFerrari στο συνεργείο, θα έχει να μετακινείται ο άνθρωπος.

Από το πλάϊ είναι κάπως καλύτερη η κατάσταση, αν και η πίσω ανάρτηση έχει διαλυθεί

Από το πλάϊ είναι κάπως καλύτερη η κατάσταση, αν και η πίσω ανάρτηση έχει διαλυθεί

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
EURONCAP MAXUS