ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η συμμαχία των Renault-Nissan θα συνεργαστεί με τη Microsoft, η οποία και θα αναλάβει την εξέλιξη των υπηρεσιών διασύνδεσης των οχημάτων τους

Η συμμαχία των Renault-Nissan θα συνεργαστεί με τη Microsoft, η οποία και θα αναλάβει την εξέλιξη των υπηρεσιών διασύνδεσης των οχημάτων τους

Συμμαχία… του μέλλοντος

1.387 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2016)

Η συμμαχία Renault-Nissan ανακοίνωσε την πολυετή συνεργασία της με την Microsoft με σκοπό τη ανάπτυξη multimedia συστημάτων επόμενης γενιάς για τα μοντέλα τους.

Η τεχνολογία έχει διεισδύσει στα οχήματα εδώ σε πολύ έντονο βαθμό και μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονο τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου για αυτό το λόγο οι κατασκευαστές προχωρούν σε συνεργασία με εταιρείες ηλεκτρονικών, ώστε να εξοπλίζουν τα οχήματά τους με τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


 Σε μια παρόμοια κίνηση προέβη και η συμμαχία των Renault-Nissan, η οποία προχώρησε σε μια πολυετή συνεργασία με τον κολοσσό των ηλεκτρονικών Microsoft, οποία και θα αναλάβει την εξέλιξη των υπηρεσιών διασύνδεσης.
 
Η συμμαχία θέλει να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη με την προηγμένη πλοήγηση, προληπτική συντήρηση των κεντρικών υπηρεσιών του οχήματος, καθώς και την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του αυτοκινήτου.

Αναφορά στη συμφωνία έκανε ο αντιπρόεδρος στον τομέα της διασύνδεσης των οχημάτων, της συμμαχίας Renault-Nissan, Ogi Redzic, δηλώνοντας: «Η συνεργασία με τη Microsoft θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών και να χτίσουμε αυτοκίνητα που οι πελάτες μας δεν έχουν καν φανταστεί».

Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα θα αναπτυχθεί παράλληλα με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της συμμαχίας με περισσότερα από δέκα αυτόνομα οχήματα να λανσάρονται από το 2020 και μετά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr