Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μια νέα συνεργασία αρχίζει σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Συνεργασία GM-Honda στην ηλεκτροκίνηση

2.004 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Mια κίνηση που αναμένεται να επισπεύσει την εξέλιξη της ηλεκτρικής τεχνολογιας των δύο εταιρειών έκαναν General Motors και Honda.

Μια νέα συνεργασία αρχίζει σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα της βήματα μεταξύ της General Motors και της Honda πάνω στον τομέα της ανάπτυξης νέας τεχνολογίας μπαταριών για να εξοπλίσουν τα μελλοντικά ηλεκτρικά τους μοντέλα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σκοπός της συνεργασίας είναι η κατασκευή μιας καινοτόμου μπαταρίας από την General Motors (που έχει μεγάλη ιστορία στον τομέα) με την Honda από την πλευρά της να την προμηθεύεται για τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα της. Φυσικά, τις μπαταρίες αυτές θα τις χρησιμοποιήσει και η General Motors στα δικά της μοντέλα.
 
Σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο μάρκες ανέφεραν: «Υπάρχει συμφωνία για την κατασκευή νέων εξελιγμένων εξαρτημάτων με σκοπό να επιταχυνθούν τα σχέδια των δύο εταιρειών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι μπαταρίες της επόμενης γενιάς θα είναι πιο αποδοτικές, μικρότερες σε μέγεθος και θα φορτίζονται πολύ πιο γρήγορα».

Ο Mark Reuss από την πλευρά της GM δήλωσε: « Aυτή η πολυετής συμφωνία με την Honda φανερώνει την ικανότητα της GM να καινοτομεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Η εμπειρία της μάρκας στον τομέα σε συνεργασία με την πίστη της Honda στις νέες τεχνολογίες θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας».

Ο Τakashi Sekiguchi , υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής μάρκας σημείωσε: «Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα.».

Mercedes
Ford