Τιμές με Leasing

H Mercedes βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Volvo, αναφορικά με το κομμάτι κατασκευής κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Συνεργασία Mercedes-Volvo για κινητήρες;

2.360 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Μετά τη συνεργασία της Daimler και της Geely μέσω της smart την οποία και διατηρούν στην κατοχή τους από 50% έκαστη, οι δύο εταιρείες είναι σε θέση να συνεργαστούν εκ νέου αυτή τη φορά μέσω των Mercedes και Volvo.

Σύμφωνα με αναφορές γερμανικών μέσων ενημέρωσης, η Mercedes βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Volvo, αναφορικά με το κομμάτι κατασκευής κινητήρων εσωτερικής καύσης. Μάλιστα ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της δεύτερη παραδέχτηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις, ωστόσο μέχρι αυτή τη  στιγμή δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Παράλληλα σημείωσε πως είναι πολύ νωρίς για να αναλυθούν τα μελλοντικά σχέδια της Volvo, αλλά η εταιρεία δεν αποκλείει τίποτα προς το παρόν.
 
Τα γερμανικά μέσα αναφέρουν πως η Daimler από τη μεριά της αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ανέφερε όμως πως η σημερινή συνεργασία μεταξύ των δύο κολοσσών αναπτύσσεται με θετικό τρόπο. Να θυμίσουμε πως η Geely κατέχει περίπου το 10% των μετοχών της Daimler.
 
Όπως φαίνεται το θέμα είναι ακόμα στην αρχή, αλλά δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

E-TRASIT COURIER
LINGLONG PAGOSMIOS PAIKTHS