Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Συνεργασία nrg με Μασούτη για 150 θέσεις φόρτισης incharge
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνεργασία nrg με Μασούτη για 150 θέσεις φόρτισης incharge

1.653 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2022)

Η nrg ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αλυσίδα super market «Μασούτης», στα πλαίσια της οποίας δημιουργούνται 150 θέσεις φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα.

Μελλοντικά, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου. Η nrg, η οποία διατείνεται πως έχει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών «incharge», αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία ενέργειας στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας. Κάνοντας το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα με το incharge, η εταιρεία προχωρά ακόμα πιο δυναμικά στην ταχεία και στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου της σε κομβικά σημεία διέλευσης και εξυπηρέτησης του κοινού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλέον, το δίκτυο της εταιρείας διευρύνεται με την προσθήκη 150 νέων σταθμών και μία στρατηγική συνεργασία με την Μασούτης. Οι νέες θέσεις που δημιουργούνται σε 70 καταστήματα της αλυσίδας, θα λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων – δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να πραγματοποιούν φόρτιση κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Μασούτης. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, αφού η εταιρεία μας θα είναι πλέον συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πράσινης μετάβασης με ένα από τα πιο αγαπητά brands της χώρας. Από σήμερα, οι οδηγοί που έχουν επιλέξει έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους απρόσκοπτα, φορτίζοντας παράλληλα το ηλεκτρικό όχημά τους σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης της nrg που θα βρουν στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα Μασούτης».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN