ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αμμόλοφοι και δύσκολες οδηγικές συνθήκες στην έρημο Atacama της Χιλής περίμενε τους οδηγούς του Rally Dakar την 4η μέρα του τουρνουά.

Αμμόλοφοι και δύσκολες οδηγικές συνθήκες στην έρημο Atacama της Χιλής περίμενε τους οδηγούς του Rally Dakar την 4η μέρα του τουρνουά.

Συνεχίζει 1ος ο Al-Attiyah στο Dakar

1.770 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2015)

Την 4η μέρα του Rally Dakar στα αμμώδη εδάφη της Χιλής, ο Al-Attiyah με το Mini του στην κατηγορία των αυτοκινήτων εξακολουθεί να προηγείται στη γενική κατάταξη.

Αμμόλοφοι και δύσκολες οδηγικές συνθήκες στην έρημο Atacama της Χιλής περίμενε τους οδηγούς του Rally Dakar την 4η μέρα του τουρνουά, ενώ η εμπειρία και η γνώση ήταν στοιχεία που βοήθησαν τον Nasser Al-Attiyah, όχι μόνο να κρατήσει την πρώτη θέση στα αυτοκίνητα, αλλά και να αυξήσει την απόστασή του από τους αντιπάλους του. Δεύτερος παραμένει ο Giniel de Villiers με Toyota, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Yazeed Al-Rajhi με Toyota επίσης.
Στις μοτοσικλέτες προηγείται στο… νήμα ο Barreda Bort και έπεται ο Marc Coma. Στα quad ο Rafał Sonik βρίσκεται μπροστά και ακολουθεί κατά πόδας ο Sergio Lafuente
Τέλος στα φορτηγά, ο Ayrat Mardeev εξακολουθεί να είναι πρώτος με μικρή διαφορά από τον δεύτερο Eduard Nikolaev. 
Η Γενική Κατάταξη μετά την 4η μέρα για τους πρώτους 15 στα αυτοκίνητα έχει ως εξής:
AL-ATTIYAH (QAT) BAUMEL (FRA) MINIDE VILLIERS (ZAF) VON ZITZEWITZ (DEU) TOYOTAALRAJHI (SAU) GOTTSCHALK (DEU) TOYOTATEN BRINKE (NLD) COLSOUL (BEL) TOYOTAHOLOWCZYC (POL) PANSERI (FRA) MINIVAN LOON (NLD) ROSEGAAR (NLD) MINISOUSA (PRT) FIUZA (PRT) MITSUBISHILAVIEILLE (FRA) MAIMON (FRA) TOYOTARAKHIMBAYEV (KAZ) NIKOLAEV (RUS) MINICHABOT (FRA) PILLOT (FRA) SMGVASILYEV (RUS) ZHILTSOV (RUS) MINIPETERHANSEL (FRA) COTTRET (FRA) PEUGEOTGARAFULIC (CHL) PALMEIRO (PRT) MINIPOULTER (ZAF) HOWIE (ZAF) TOYOTADABROWSKI (POL) CZACHOR (POL) TOYOTA

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
GIATI EXOUSIODOTHMENO