Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Συνεχίζει με νέα γκάμα και μικρές αλλαγές το Renault Zoe
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνεχίζει με νέα γκάμα και μικρές αλλαγές το Renault Zoe

4.933 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Μικρές αλλαγές στην γκάμα του έλαβε το Renault Zoe, για να συνεχίσει ακόμα πιο ακμαίο την πορεία του στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Πιο «φρέσκο» από ποτέ το Zoe

Τα ηλεκτρικά βρίσκονται στο προσκήνιο για ολόκληρο το χώρο της αυτοκίνησης, ωστόσο υπάρχουν και οι μάρκες που ήδη διαθέτουν στην γκάμα τους μοντέλα χωρίς ρύπους, τα οποία φροντίζουν να αναβαθμίζουν. Το ίδιο κάνει και η Renault με το Zoe, με τη γαλλική μάρκα να αναβαθμίζει την γκάμα των εκδόσεων του γαλλικού μικρού και όχι μόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέο γκρι χρώμα και ζάντες

Ξεκινώντας από την γκάμα του Zoe, αυτή πλέον διαθέτει πλέον τρία εξοπλιστικά επίπεδα, τα Equlibre, Evolution και Iconic. Με εξαίρεση το νέο γκρι χρώμα (Shadow Grey) που προσφέρεται για το εξωτερικό, το φινίρισμα από «θερμό» τιτάνιο που βρίσκουμε κυρίως χαμηλά στην μάσκα και τα νέα σχέδια για τις ζάντες, δεν υπάρχουν αλλαγές στο στυλ.   

Τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις

Στη βασική έκδοση Equilibre το Zoe διατίθεται στάνταρ με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών, οθόνη αφής 7 ιντσών για το infotainment, κλιματισμό, τέσσερα ηχεία και τον φορτιστή AC 22 kW. Στη μεσαία κατηγορία Evolution προστίθενται μεταξύ άλλων πλοήγηση, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματο κλιματισμό και περισσότερα συστήματα ασφαλείας και  υποβοήθησης οδηγού. Τέλος, η κορυφαία Zoe Iconic έχει το νέο σετ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, τη μεγαλύτερη οθόνη αφής 9,3 ιντσών για το infotainment και επωφελείται επίσης από νέες ταπετσαρίες από TEP και ανακυκλωμένο ύφασμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO