Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ισπανική ασφαλιστική εταιρεία θα γίνει ένας από τους κύριους επίσημους χορηγούς της ομάδας για τις επόμενες πέντε σεζόν.

Συνεχίζουν μαζί MAPFRE και Renault!

1.906 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Μετά από ένα θετικό πρώτο έτος συνεργασίας το 2017, η MAPFRE συμφώνησε να ανανεώσει και να επεκτείνει τη συμφωνία της με την ομάδα της Renault Sport Formula One.

Η ισπανική ασφαλιστική εταιρεία θα γίνει ένας από τους κύριους επίσημους χορηγούς της ομάδας για τις επόμενες πέντε σεζόν.
 
Η συμφωνία, η οποία παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο Παρίσι, σε συνάντηση του προέδρου της MAPFRE, του Antonio Huertas και του προέδρου και του διευθυντή της Renault, Carlos Ghosn, ξεπερνά την αθλητική χορηγία γιατί ανοίγει την πόρτα της MAPFRE και της Groupe Renault για να διερευνήσουν πρόσθετες λύσεις και υπηρεσίες κινητικότητας που συνδέονται με τον ρόλο της ασφάλισης στο μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
"Αυτή η συμφωνία με την Groupe Renault θα μας επιτρέψει να προωθήσουμε περαιτέρω το σήμα MAPFRE και τις αξίες της παγκοσμίως", εξήγησε ο Antonio Huertas. "Η Formula 1 δεν είναι απλώς ένα άθλημα - είναι επίσης ένα πεδίο δοκιμών για τεχνολογική έρευνα που μπορεί στη συνέχεια να επεκταθεί στην κοινωνία. Αυτή η φιλοσοφία ταιριάζει απόλυτα με τη στρατηγική μας θέση για το μέλλον. "
   
"Μετά από μια θετική πρώτη σεζόν μαζί, είναι φανταστικό ότι η MAPFRE έχει κάνει μια σημαντική συμβολή στην ομάδα ", πρόσθεσε ο Jérôme Stoll, Πρόεδρος της Renault Sport Racing. "Η MAPFRE είναι μια εταιρεία που εξελίσσεται και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητάς της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σχέση μας με την MAPFRE έχει επισημάνει την εμβέλεια και τις δυνατότητες της Formula 1 και της ομάδας και αυτή η μακροπρόθεσμη συνεργασία αποτελεί ευκαιρία για την Groupe Renault και την MAPFRE να δημιουργήσουν μαζί νέα project. »
 
Στη συνάντηση στο Παρίσι συμμετείχαν ο Jérôme Stoll, Πρόεδρος της Renault Sport Racing, ο Gianluca De Ficchy, Διευθύνων Σύμβουλος της RCI Bank and Services και ο José Vicente de los Mozos, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Groupe Renault, όπως επίσης και ο Ignacio Baeza, αντιπρόεδρος του MAPFRE και ο José Manuel Corral, επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων, πελατών και καινοτομίας.
 
Η μάρκα MAPFRE θα εμφανίζεται εμφανώς στη μύτη και στις πλευρές και των δύο οχημάτων, καθώς και στις στολές και τα κράνη των Carlos Sainz και Nico Hülkenberg.

HUYNDAI
ΜΟΤΟ