Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κάτοχος ενός ρεκόρ Guinness (Γκίνες) έγινε η Nissan.

Η ιαπωνική φίρμα κατέχει πλέον το ρεκόρ του μεγαλύτερου συγχρονισμένου χορού αυτοκινήτων (Largest Synchronized Car Dance) .

Tα 180 Nissan Patrol στοιχήθηκαν σε δύο παράλληλες γραμμές και ξεκίνησαν να κινούνται όλα μαζί με την μία γραμμή να έχει αντίθεση κίνηση από την άλλη.

Τα Nissan χόρεψαν προς το ρεκόρ (+vid)

1.954 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2018)

Κάτοχος ενός ρεκόρ Guinness (Γκίνες) έγινε η Nissan, η οποία υπερήφανη γνωστοποίησε το γεγονός, δίνοντας στη δημοσιότητα το βίντεο με την προσπάθεια που της έδωσε τον τίτλο.

Η ιαπωνική φίρμα κατέχει πλέον το ρεκόρ του μεγαλύτερου συγχρονισμένου χορού αυτοκινήτων (Largest Synchronized Car Dance) που έγινε ποτέ, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές 180 Nissan Patrol που έφτασαν σε αυτό το επίτευγμα.
 
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ που ξεπέρασε το τμήμα της Nissan που εδρεύει στην Μέση Ανατολή μετρούσε μόλις 36 αυτοκίνητα.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο τα 180 Nissan Patrol στοιχήθηκαν σε δύο παράλληλες γραμμές και ξεκίνησαν να κινούνται όλα μαζί με την μία γραμμή να έχει αντίθεση κίνηση από την άλλη. Καθοδηγητής της πορείας ήταν ο οδηγός αγώνων Axcil Jefferies, ο οποίος τόνισε πως βλέποντας το σχέδιο που δημιουργήθηκε του θύμισε ένα γιγαντιαίο γεράκι.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η προσπάθεια πραγματοποιήθηκε στην αραβική έρημο, ενώ όλα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν οδηγήθηκαν από τους πραγματικούς κατόχους.
 
Δείτε το βίντεο
 

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS