Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Τα Toyota, Peugeot, Ford & Mercedes των ονείρων μας

82.925 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Ποια είναι η πιο «μουράτη» έκδοση; Ποιο χρώμα αναδεικνύει καλύτερα τις καμπύλες; Να σου κάνει μασάζ ή μήπως να του μιλάς; Να είναι hybrid; Πως φαίνεται η πανοραμική οροφή;

Περάστε διασκεδαστικά και δημιουργικά το χρόνο σας και φτιάξτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας! Ζήστε το από κοντά και περιπλανηθείτε στην καμπίνα του. Τιιι; Δεν γίνεται; Και όμως υπάρχει τρόπος, και μάλιστα εύκολος. Το κάναμε ήδη!

Όλες οι εταιρείες αυτοκινήτου έχουν τη σχετική εφαρμογή (διαμορφωτή) στα site τους. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κινητήρα, χρώματα, ζάντες, ταπετσαρίες και γενικά όλα τα καλούδια, σύμφωνα με τα γούστα του ή και το βαλάντιό του, για όλα τα μοντέλα της γκάμας της κάθε εταιρείας.

Εμείς το τελευταίο (το βαλάντιο) το αφήσαμε στην άκρη, ή για να είμαστε πιο ακριβείς τοποθετήσαμε την μπάρα σχετικά ψηλά και έτσι χωρίς να το καταλάβουμε έφτασε βράδυ έχοντας επισκεφτεί την ηλεκτρονική βιτρίνα μερικών μόνο εταιρειών. Αλλάξαμε σε πολλά αυτοκίνητα χρώματα, επιλέξαμε όλα τα σχέδια των ζαντών, τικάραμε και ξετικάραμε πολλές φορές τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όμως στο τέλος αισθανθήκαμε σαν να το είχαμε στο σαλόνι μας.

Παρακάτω θα βρείτε τις εντυπώσεις από τις πρώτες αυτές απολαυστικές διαδικτυακές επισκέψεις. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το κάνετε και εσείς!

Toyota
Όσο εύκολο στη χρήση και εργονομικό είναι το Toyota Yaris ή τα υπόλοιπα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, άλλο τόσο εύκολος και απλός είναι ο διαμορφωτής της. Αρχικά επιλέγεις κατηγορία αυτοκινήτου, έπειτα κόστος και κινητήρα και σύντομα σου εμφανίζονται τα κατάλληλα για εσένα μοντέλα. Εμείς λοιπόν επιλέξαμε να είναι υβριδικό (Toyota γαρ), να είναι σπορ και οικογενειακό, και να ξεκινάει από τα 25 χιλιάδες ευρώ. Από τα 16 συνολικά αποτελέσματα ο κέρσοράς μας πήγε αμέσως στο CH-R και στην έκδοση Bi-Tone την οποία ξεκινήσαμε να διαμορφώνουμε. Για κινητήρα επιλέξαμε τον «καλό» με τα 180 άλογα, ως χρωματική επιλογή καταλήξαμε στο λευκό της πέρλας αφού πρώτα το βάψαμε και περιστρέψαμε από όλες τις γωνίες και στους 8 συνδυασμούς και έπειτα μπήκαμε στη λίστα με τις πρόσθετες επιλογές εξατομίκευσης. Μας «γυάλισε» το φορητό ψυγείο αυτοκινήτου, οπωσδήποτε προτείνουμε τα κρυφό μπλε φωτισμό, ενώ στο εξωτερικό παίξαμε με τους καθρέπτες. Όταν πια τελειώσαμε αποθηκεύσαμε την επιλογή μας σε pdf αλλά και στο apple wallet, ζητήσαμε να μας καλέσει έμπορος και ξεκινήσαμε να υπολογίζουμε δόσεις και προκαταβολές.
Εδώ θα φτιάξεις όπως θέλεις το Toyota σου

Peugeot
Απλός και ντελικάτος είναι ο επιλογέας μοντέλων της Peugeot. Αρχικά δηλαδή επιλέγεις κατηγορία και στη συνέχεια μοντέλο. Εμείς επιλέξαμε πρώτα το νέο 2008, ρίξαμε ματιά στη σχεδίαση, το 3D i-cockpit και τους κινητήρες, όμως εκεί που σταθήκαμε περισσότερο ήταν στα video και τις φωτογραφίες. Επόμενο μοντέλο ήταν πάλι SUV, το 3008 το οποίο έχει ένα πιο πλήρη και απλό διαμορφωτή μέσα από τον οποίο επιλέγεις χρώμα (8 συνολικά), εσωτερικό διάκοσμο και έξτρα προαιρετικό εξοπλισμό, ο οποίος με την σειρά είναι δομημένος σωστά και βρίσκεις αυτό που θέλεις. Στα συν, ότι υπάρχει και η τιμή με ΦΠΑ για κάθε έξτρα επιλογή ξεχωριστά. Εμείς δεν αντισταθήκαμε στο ηχοσύστημα της Focal, το hands free ανοιγμα της πίσω πόρτας και στη πανοραμική οροφή... Εσείς, βέβαια μπορείτε ελεύθερα να έχετε τις δικές σας προτιμήσεις...
Το Peugeot των ονείρων σου κρύβεται εδώ

Ford
Ξεκινήσαμε με το Puma, το οποίο παραδόξως δεν το φορτώσαμε με πολλά πράγματα γιατί από τη βασική κιόλας έκδοση Titanium έχει πολλά κομφόρ. Ενδεικτικά σας λέμε, ότι στην έκδοση Titanium (τη βασική δηλαδή) έχει καθίσματα που σου κάνουν μασάζ, 17άρες ζάντες, όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια και μεγάλο οθόνη. Έτσι, η δική μας πινελιά είχε να κάνει με τις ράγες οροφής και το ηχοσύστημα ICE Pack με τα 10 ηχεία. Έπειτα πήγαμε στην Mustang. Τη «μικρή» με τα 270 άλογα, την GT με τα 450 ή την Bullit με τα 460 σκεφτήκαμε αρχικά; Δεν ήθελε και πολλή σκέψη αν έχεις ακούσει την μελωδία του 5λιτρου V8. Bullit λοιπόν και βέβαια στην απόχρωση Βright Highland Green. Όσο για το εσωτερικό τα 1.804 ευρώ για τα Recaro τα κλικάραμε με μιας και τα απολαύσαμε στο μάτι, ενώ στα επιπρόσθετα να βάλαμε ούτε ένα τσεκ. Ο λόγος; Η εν λόγω έκδοση έχει τα πάντα.
Βρες και φτιάξε τα Ford των ονείρων σου
 
Mercedes
Τελευταία στάση για σήμερα ο διαμορφωτής της Mercedes. Μετά από 2 περίπου ώρες σε αυτόν, μπορούμε να πούμε ότι o χρόνος στο περιβάλλον της Mercedes κυλάει σαν νερό. Αρχικά μας άρεσε πολύ που γίνεται στον χρήστη η ερώτηση «τι έχει για εσάς σημασία» και αναλόγως αυτών που θα επιλέξει βγαίνουν τα αντίστοιχα μοντέλα. Εμείς αρχικά επιλέξαμε τις παραμέτρους «Σπορ» και «Αίγλη» και αμφιταλαντευτήκαμε μεταξύ των G-Class, S-Class και GT Coupe, έπειτα βάλαμε στο παιχνίδι τον παράγοντα «Αποδοτικότητα» και παίξαμε με την EQC, όμως στο τέλος, καταλήξαμε στο νέο μοντέλο που έχει πατήσει τις ρόδες του στην Ελλάδα, την GLB-Class, και μάλιστα την έκδοση 180 d. Στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε στη διαμόρφωσή της και συνοψίζουμε στο ότι ο διαμορφωτής της Mercedes είναι από τους πληρέστερους που υπάρχουν, τόσο από πλευράς εικόνας, όσο και έξτρα εξοπλισμού, αφού μπορείς να «παίξεις» με ζάντες, πακέτα, επενδύσεις, συστήματα άνεσης ή ασφάλειας και στο τέλος μπορείς να εκτυπώσεις σε pdf. Δοκιμάστε το αξίξει.
Διαμόρφωσε την Mercedes-Benz των ονείρων σου, όπως ακριβώς την φαντάζεσαι


Διαβάστε ακόμη:

2ο Μέρος | Φτιάξε Hyundai, Nissan, Citroen & Renault όπως τα θέλεις

3ο μέρος | Volkswagen, Opel & Fiat όπως τα ονειρεύεσαι

4ο μέρος | Kia, SEAT, Audi & Skoda στα γούστα σου


Τιμές αυτοκινήτων σε... κρίση | Προσφορές & εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ

Toyota
PEUGEOT