Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα μεγάλο και άκρως ενδιαφέρον cover story περιλαμβάνεται στην ύλη του νέου τεύχους του περιοδικού Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα μεγάλο και άκρως ενδιαφέρον cover story περιλαμβάνεται στην ύλη του νέου τεύχους του περιοδικού Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα best-sellers της χρονιάς και της 20ετίας

5.925 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2013)

Στο νέο τεύχος του Αuto Τρίτη διαβάστε για τα best-sellers μοντέλα της χρονιάς 2013, αλλά και για τα πρώτα σε πωλήσεις της 20ετίας από το 1993 έως και το 2013.

Ένα μεγάλο και άκρως ενδιαφέρον cover story περιλαμβάνεται στην ύλη του νέου τεύχους του περιοδικού Αuto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Στο θέμα αυτό, αποκαλύπτουμε ποια είναι τα πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα της ελληνικής αγοράς για το 2013, όχι μόνο στη γενική κατάταξη, αλλά και αυτά που πρωτεύουν στην κατηγορία τους. Επίσης, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων που μόνο το Αuto Τρίτη έχει στην κατοχή του από το 1993 μέχρι σήμερα, καταδεικνύουμε και ποια είναι αυτά που έχουν τις περισσότερες πωλήσεις σε όλη αυτή την 20ετία!
Επειδή όμως από κάθε τεύχος του Αuto Τρίτη δεν μπορούν να λείπουν και οι αποκλειστικότητες, στο νέο μας τεύχος φιλοξενούμε και την πρώτη, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία του νέου smart fortwo. Δείτε λοιπόν το πώς θα είναι η επόμενη γενιά του λιλιπούτειου μοντέλου, ενώ διαβάστε και όλες τις ανανεωμένες πληροφορίες για το επόμενο fortwo που θα δούμε το 2014.
Aκρως ενδιαφέρουσες είναι και οι δοκιμές των νέων μοντέλων που μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, με αυτή του νέου και για πρώτη φορά υβριδικού, πολυτελούς Lexus IS300h να ξεχωρίζει. Παράλληλα, δοκιμάζουμε και το νέο Audi S3 των 300 ίππων, την ανανεωμένη Mercedes E200 Coupe, αλλά και το νέο Nissan Note με τον 1.200άρη βενζινοκινητήρα των 80 ίππων.
Στα αγοραστικά μας θέματα τέλος, ξεχωρίζει η συγκριτική δοκιμή 3 αυτόματων ιαπωνικών μικρών, του Honda Jazz 1,4 CVT, του Nissan Micra 1,2 CVT, αλλά και του Toyota Yaris 1,33 Multidrive-S.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO